Dünyaİsrail'e füzeler yağarken Lübnan'da bir restoran, POV: Gökyüzü yanıyor

İsrail'e füzeler yağarken Lübnan'da bir restoran, POV: Gökyüzü yanıyor

19.06.2025 - 11:33 | Son Güncellenme:

Sosyal medyada viral olan bir video, İran füzelerinin Lübnan'ın İsrail sınırında gece gökyüzünü aydınlattığı anı, bir çatı katı restoranındaki müşterilerin sakin bir şekilde telefonlarıyla kayda aldığı anlarla gösteriyor. Arka planda müzik çalmaya devam ediyor.

Instagram'da Lübnanlı içerik üreticisi Alaa tarafından paylaşılan videoda, müşteriler yemek masalarının etrafında duruyor, ellerinde telefonlarla gökyüzünde iz bırakarak süzülen parlak alevleri kaydediyor. Tehditkar manzaraya rağmen müzik durmuyor, çekim de öyle.

Haberin Devamı

POV: RİTİM DURMUYOR

Videonun açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: "POV: Lübnan'dasın. Gökyüzü yanıyor ama ritim durmuyor."

İsraile füzeler yağarken Lübnanda bir restoran, POV: Gökyüzü yanıyor

Bu video, İsrail'in geçen hafta İran'a yönelik bir dizi hava saldırısı başlatmasıyla tırmanan gerginlik ortamında ortaya çıktı. İran Cuma akşamından itibaren İsrail'e gece saldırıları düzenlemeye başladı.

KARŞILIKLI SALDIRILAR SÜRÜYOR

Perşembe sabahı itibarıyla İran'ın İsrail'e yeni saldırı dalgası başladı. Savaşın ilk haftasında İran'da en az 535, İsrail'de 24 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı.

İsrail, 13 Haziran'da İran’ın çeşitli kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef alan geniş çaplı saldırılar düzenledi.

İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda ölürken, toplam sivil can kaybı 224 olarak açıklandı.

Haberin Devamı

İran ordusunun İsrail’e balistik füzelerle yaptığı misillemede 24 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.
Türkiye dahil çok sayıda ülke İsrail'i kınadı.

 

KEŞFETYENİ
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil

Cadde | 19.06.2025 - 07:16

Oyuncu Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişan sonrası tatile gitti.

Yazarlar