Dünya 'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler

'Şeytan' Pons Brooks gökyüzünde belirdi! Türkiye'den de gözlemlendi, korkunç kehanetler

13.04.2024 - 11:37 | Son Güncellenme:

Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden gözlemlenen ‘12P/Pons Brooks’ 2095 yılında tekrar ortaya çıkacak. 71 yılda bir beliren ve geride sadece kehanetler bırakan 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı'nın habercisi olduğu öne sürülen konular dünyada ses getirdi.

Şeytan Pons Brooks gökyüzünde belirdi Türkiyeden de gözlemlendi, korkunç kehanetler

Gece saatlerinde Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden gözlemlenebilen 'Şeytan Kuyruklu Yıldızı' olarak bilinen ‘12P/Pons Brooks’ kuyruklu yıldızı Türkiye'nin doğusundan da görüntülendi. 71 yılda bir görülen kuyruklu yıldız bir sonraki geçişinin ise 2095 yılında yapacak. En son 71 yıl önce gözlemlenen ve dünya tarihinde son derece yıkıcı etkileri de beraberinde getiren bu yıldızın, yine aynı şekilde negatif etkileri taşıyacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

ÖNÜMÜZDEKİ 6 AY-1 YIL ARASI KRİTİK

Unutulamayacak bir nisan ayı yaşatacağı düşünülen bu gökyüzü olayının etkileri 2025 bahar ayına kadar da etkilerini göstermeye devam edecek. Gerçekleşmeden 3-4 ay öncesini dahi etkilemiş olan bu astrolojik olay, özellikle yakın tarihte gündeme gelen Kate Middleton skandalı ile kraliyet ailesi ve teokrasi anlayışını benimseyen tüm toplumlar için de etkili olacağını gösterdi.

Şeytan Pons Brooks gökyüzünde belirdi Türkiyeden de gözlemlendi, korkunç kehanetler

EN KRİTİK ÜLKE ABD

Özellikle Güneş tutulması sonrası meydana geldiği için kuyruklu yıldızın etkisinden en fazla ABD'nin etkileneceği belirtiliyor. Amerika-Rusya gerilimleri, halk ayaklanmaları, uzun vadede Amerika'da iç karışıklıklar ve otorite değişimi gibi etkilerin görülmesi beklenenler arasında. Aynı zamanda bu ülkede önemli yerlere sahip olan siyasilerin veya ünlülerin skandallarına da sıklıkla şahit olabiliriz.

Haberin Devamı

Şeytan Pons Brooks gökyüzünde belirdi Türkiyeden de gözlemlendi, korkunç kehanetler

ÇERNOBİL ETKİSİ

Önceki dönemlerde şeytan kuyruklu yıldızının yaklaşması ve koç burcunda Güneş tutulması ile Kennedy suikasti, Truman’ın hidrojen bombasını geliştirmesi, Çernobil faciası gibi gündemler tetiklenmişti. Bu tutulma için de iyimser düşünmeye çalışsak da yine benzeri olaylar gözlemlenme ihtimali yüksek. Bu nedenle halkla ilgili her türlü süreçte ve açıklamalar sırasında dikkatli olunmalı. Tutulmanın 1986 yılındaki tutulma ile benzer etkileri taşıyacağı da düşünülüyor.