DünyaTicaret Savaşı: Scholz 'AB karşılık verecek' dedi

Ticaret Savaşı: Scholz 'AB karşılık verecek' dedi

11.02.2025 - 14:05 | Son Güncellenme:

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, "ABD bize seçenek bırakmazsa, AB karşılık verecek" dedi. İşte detaylar...

Ticaret Savaşı: Scholz AB karşılık verecek dedi

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Federal Meclis'te yaptığı konuşmada, Almanya'nın Avrupa'da en büyük ihracat ülkesi olduğunu belirterek, Avrupa Birliği'nin (AB), ABD gümrük vergilerine karşı önlem alacağını söyledi. Scholz, "ABD bize başka seçenek bırakmazsa, AB hep birlikte karşılık verecek. Dünyanın en büyük pazarı olarak 450 milyon nüfusuyla bunu yapabilecek güce sahibiz" dedi.

Haberin Devamı

'SONSUZ BİR SAVAŞ OLMASA BİLE...'

Scholz, bir ticaret savaşı olmasa bile ABD, Çin ve dünyanın diğer gelişmekte olan bölgelerinden gelen zorlu rekabetin Alman ekonomisini baskı altında tutmaya devam edeceğini vurgulayarak, “Buna yanıt dünkü reçetelerle olmaz" diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Tek fotoğraf karesi yetti! İki ünlü oyuncu aşkını ilan etti
Tek fotoğraf karesi yetti! İki ünlü oyuncu aşkını ilan etti

Cadde | 16.03.2025 - 16:17

Magazin dünyası günlerce onların aşk iddiasını konuştu. İddialara cevap vermemeyi tercih eden Nesrin Cavadzade ve Pamir Pekin'den yeni paylaşım geldi.