Dünya Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı!

Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı!

30.05.2023 - 11:23 | Son Güncellenme:

ABD'de tabutundan özel bir tören için çıkartılan rahibe herkesi şaşırttı. Mucize olarak nitelendirilen gelişme sonrası kadının cesedinin bozulmadığı ortaya çıktı.

Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaleti şu sıralar ilginç günlerden geçiyor. Yüzlerce insan 'mucize' olarak nitelendirdikleri bir rahibenin naaşını görebilmek için sıraya giriyor.

Haberin Devamı

Söz konusu rahibenin adı Wilhelmina Lancaster. Lancester 2019 yılında 95 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta bir gelenek kapsamında tabutu açılan Lancester'in cesedinin bozulmadığı ortaya çıktı.

Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı

İNFİAL YARATTI

Basına açıklamalarda bulunan bir yetkili, günde 1000 ziyaretçi beklediklerini ancak bu sayının her geçen dakika katlanarak arttığını belirtti. Manastıra hafta sonuna kadar 20 binden fazla kişinin gelmesi bekleniyor.

Kalabalığın beklenmedik artışı sonrası polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı. Kiliseye giden bazı yollar kapatılırken bölgeye polis mobil komuta merkezi eklendi.

Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı

DOKUNMAYA İZİN VERİLİYOR

Lancaster'ın cenazesi, ziyaretçilerin cenazeye dokunup dua etmesine izin verilen Pazartesi gününe kadar halka açık bir şekilde sergilenecek.

Haberin Devamı

Ziyaret saatleri sabah 08.00 ile akşam 20.00 arası. 29 Mayıs'tan sonra ziyaretçiler rahibeyi görmeye ve siteyi ziyaret etmeye devam edebilecek, ancak camla kaplanacağı için artık vücuduna dokunamayacaklar.

Lancester'ın cesedinin yanındaki yazı da oldukça dikkat çekici. Söz konusu ifade şöyle diyor:

'Kız kardeşinizin vücuduna, özellikle de ayaklarına dokunurken lütfen nazik olun'

Cesedin bozulmaması ile ilgili açıklamalarda bulunan piskopos, " Polis, Rahibe Wilhelmina'nın kalıntılarının durumunun doğasını anlamak için kapsamlı bir süreç oluşturmaya çalışıyor" dedi.

Tabut 4 yıl sonra açıldı, mucize ortaya çıktı

KEMİK ÇIKMASI BEKLENİYORDU

Lancaster'ın ölümü sırasında, rahibenin cesedi gömülmeden önce mumyalanmamıştı ve tabutu, dış katmanı olmayan basit ahşaptan yapılmıştı. İşçilerin kemikleri ortaya çıkarması bekleniyordu ancak bunun yerine tamamen sağlam bir ceset buldular.