Dünya Engelli adam kabusu yaşadı! Vücudundan 250 iğne çıktı

Engelli adam kabusu yaşadı! Vücudundan 250 iğne çıktı

25.05.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

ABD'de engelli bir kişi arı saldırısına uğradı. Olayın detayları ülkede infial yaratırken, hastaneye kaldırılan talihsiz adamın açıklamaları yürekleri burktu.

Engelli adam kabusu yaşadı Vücudundan 250 iğne çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Arizona eyaletinde yaşayan 60 yaşındaki engelli John Fischer dehşeti yaşadı. Anbean kameraya yansıyan dünyada ses getirdi.

Haberin Devamı

Dışarıya hava almak için çıktığını ve küçük bir gezinti yaptığını belirten Fischer önce kulağında bir 'vız' sesi duydu. Bu sesten saniyeler sonra ise bir arı sürüsü tarafından saldırıya uğradı.

KİMSE YARDIM ETMEDİ

Dakikalarca saldırıya uğrayan Fischer'a kimse yardım edemedi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler ise Fischer'a su ile müdahale etti ve arıları dağıtmaya çalıştı.

Engelli adam kabusu yaşadı Vücudundan 250 iğne çıktı

250 İĞNE DETAYI

Binlerce arı tarafından sokulan Fischer ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastane yolunda morfin verilen Fischer'ın vücudundan 250 arı iğnesi çıkartıldı.

Tedavisinin ardından basına açıklamalarda bulunan Fischer, yaşadığı korku dolu anlara ilişkin şunları söyledi:

'Yolun karşısına geçmeye çalıştım. Önümü göremedim her yerimi sardılar. Yüzümü defalarca soktular. Kaçmaya çalıştım ama beni takip ettiler'

Engelli adam kabusu yaşadı Vücudundan 250 iğne çıktı

TEDAVİ ÜCRETİNİ KARŞILAYAMADI

Doktorlar tarafından yapılan açıklamada Fischer'ın arılara karşı alerjisi olduğunu ve hastaneye geldiğinde durumunun kritik olduğunu basınla paylaşıldı. Tedavi masraflarını karşılayamayan Fischer ise internetten bağış toplamaya başladı.