Dünya Tavandan gelen sesler için duvarı deldi! Devasa pitonu tek eliyle yakaladı

Tavandan gelen sesler için duvarı deldi! Devasa pitonu tek eliyle yakaladı

16.08.2023 - 16:04 | Son Güncellenme:

Avustralya'da duyduğu ses üzerine duvarı delen bir kadın içeride bulunan 2 büyük devasa yılanı elleriyle dışarı çıkardı.

Tavandan gelen sesler için duvarı deldi Devasa pitonu tek eliyle yakaladı

İlk olarak Facebook üzerinden paylaşılan ve kısa sürede İngiliz medyasının dikkatini çeken gelişme kısa sürede dünya medyasında adından söz ettirdi. Avustralya'da bir evde yaşanan gelişmede hane halkı, ilk olarak tavan arasından gelen ürkütücü sesleri görmezden geldi. Günlerce devam eden sesleri merak eden Tiarnah isimli kadın ise bütün cesaretini toplayarak tavan arasına bakmaya karar verdi. İçeride dev bir piton yılanı gören kadın hemen yılan avcılarına haber verdi.

Haberin Devamı

Tavandan gelen sesler için duvarı deldi Devasa pitonu tek eliyle yakaladı

TEK HAMLEDE YAKALADI

Kısa bir süre içinde olay yerine gelen profesyonel ekipler yılanı yakalamak için yeterli alan olmadığını fark etti. Ancak kadın uzman diğer arkadaşlarıyla aynı fikirde değildi. Mutfağın tepesine kare şeklinde bir delik açan kadın, ufacık delikten devasa yılanı aşağı doğru çekmeye başladı. Nihayet yılanın başını yakalayan kadın hiçbir şey yokmuş gibi kameraya poz verdi.

Tavandan gelen sesler için duvarı deldi Devasa pitonu tek eliyle yakaladı

'NEFRET EDİYORUM'

Daha sonra içeriden bir yılan daha çıkartan genç kadın yanındaki arkadaşına 'Yılanların başlarını tutmaktan nefret ediyorum' dedi. Öte yandan kısa sürede milyonlarca insan tarafından izlenilen o paylaşıma birçok kullanıcı yorum yaptı.

Yanı sıra yılan ve diğer sürüngenler Avustralya'da sık sık evlere sızıyor. Zaman zaman kanalizasyon borularından evlerin klozetlerine kadar ilerleyen yılanlar kıtada yaşayanlar için sıradan bir durum haline geldi. Öyle ki birçok dev böceğe de ev sahibi yapan Avustralya'da küçük çocukların o böceklerle oyun oynaması sosyal medyada belirli aralıklarla gündem oluyor.