Ege 51 ÜLKE İzmir’de buluştu

51 ÜLKE İzmir’de buluştu

18.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

Geçen yıl fuarı ilk günde 36 ülkeden 263 yabancı ziyaret ederken, bu sene 51 ülkeden 680 kişi geldi. Bu sayının daha da artması bekleniyor

51 ÜLKE İzmir’de buluştu

Türk fuarcılık sektörünün lider kuruluşu İZFAŞ tarafından 5. kez düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Alanında Avrupa’nın en büyüğü olan IF Wedding Fashion İzmir, yerli-yabancı sektör temsilcilerini “Gelinliğin Başkenti İzmir”de buluşturarak, başarısını bir kez daha kanıtladı. Fuarı birinci gününde, 76 şehir ve 51 ülkeden 680’i yabancı toplam 4 bin 388 kişi ziyaret etti.

Ziyaretçi ülkeler
Ziyaretçi ülkeler şunlar: Almanya, Suudi Arabistan, Suriye, İran, KKTC, Bulgaristan, Ürdün, Libya, İtalya, Yunanistan, Belçika, Rusya, Irak, Kırgızistan, Azerbaycan, Arnavutluk, Hollanda, Filistin, Fransa, Finlandiya, Lübnan, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Kosova, İngiltere, İsveç, İsrail, Romanya, Kanada, Kuveyt, Malta, İspanya, Avustralya, Avusturya, Macaristan, Norveç, Hindistan, Makedonya, Mozambik, Polonya, Portekiz, Sudan, Ukrayna, İrlanda, Hırvatistan, Japonya, Kazakistan, Senegal, Slovenya, Yemen.

Ürünleri ünlüler sunuyor
“IF Wedding Fashion İzmir - 5. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı” renkli görüntülerle devam ediyor.
Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı’nda yerli-yabancı katılımcı ve ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği fuar, firma defilelerinin yanı sıra ünlü mankenlerin katıldığı tanıtımlarla renkleniyor. Fuar katılımcıları firmaları Baggi, Hocazade, Üstün Spoza, Ymz Fashion, Fidan Abiye, Safa Moda, Seçenek Bayan Giyim ve Favore en yeni kreasyonlarını sergiledi. Fuar katılımcılarından Privenuptia firması da Paris’teki tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel koleksiyonuyla fuara katıldı. “Fairy Tale-Aşk Bir Masal” temalı koleksiyonu ünlü manken Tülin Şahin tanıttı.