Ege Adaletli ve temiz lig istiyoruz

Adaletli ve temiz lig istiyoruz

13.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta bitime 8 hafta kala zirveye oturan Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş kalan tüm maçların canlı yayınlanmasını istedi, “Oynanan tiyatronun bir nebze de olsa önüne geçilmeli. Bizi bu mücadeleden yıldırmaya çalışsalar da hiçbir şekilde hedefimizden vazgeçmeyeceğiz ve şampiyon olacağız” dedi

Adaletli ve temiz lig istiyoruz

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluğun güçlü adaylarından olan ve 1977 Alemdağspor’u 2-0 yenerek averajla liderlik koltuğuna oturan Bucaspor 1928’de Başkan Cihan Aktaş, hakemlere isyan etti. Liderlik savaşındaki rakipleri Diyarbekirspor’un üç haftadır karşılaşmaların son dakikalarında puan ya da puanlar aldığına dikkat çeken Aktaş, hakemlerden yana dert yandı. Genç başkan, “Diyarbekirspor üst üste Nevşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor maçlarında son dakika golüyle 1-0 kazanıyor. Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasına baktığınızda da 85. dakikaya 3-1 mağlup ve bir kişi eksik girdiler. Yine aynı senaryo ile 1 puanı aldılar” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Maçlar incelensin’

Hakemlerin Bucaspor 1928 maçına gelirken ön yargılı bir şekilde davrandıklarını söyleyen Aktaş, “Diyarbekirspor maçlarındaki hakemlere ve kararlara bakın. Bir de bizim maçlarımızdaki hakemlere ve tutumlarına bakın. Daha karşılaşma başlamadan önce maçın temsilcisinden, gözlemcisinden, tribünden başlıyorlar agresif tavırlarına. Bizi bu mücadeleden yıldırmaya çalışsalar da hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz ve şampiyon biz olacağız” dedi. Şampiyonluk düğümünün çözüleceği sürece girdiklerini dile getiren Aktaş, eşitlik istediklerini söyledi. Aktaş, “Bucaspor 1928 olarak tek bir dileğimiz var. O da eşit şartlarda yarışı sürdürmek. Çünkü emek var, alın teri var. Bunu hiçe sayarak bir takımı kayırmak adaletsizliktir. Özellikle TFF ve MHK, oynanan ve şampiyonluğu hedefleyen ilk dört sıradaki takımların maçlarının hakemleri incelesin. Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmalarının hakemlerinin Kocaeli bölgesinden olması tesadüf mü? Yoksa başka faktörler mi var işin içinde? Biz bu olayın takipçisi olacağız. Bizim ve Diyarbekirspor’un kalan tüm maçlarının Misli.com’da canlı yayınlanmasını istiyoruz. Böylelikle oynanan tiyatronun bir nebze de olsa önüne geçilir” ifadelerini kullandı. Aktaş, “Bizim son 3 maçımızı da kazanıp yenilgisiz bir şekilde yolumuza devam etmemizin tek sebebi sahada iyi bir futbol oynamak” diyerek sözlerini noktaladı.

Haberin Devamı

“Kupa Mayısta İzmir’e gelecek”

Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu artık iplerin kendi ellerinde olduğunu söyledi. Balcıoğlu, “Her geçen gün atmosferi yüksek, gergin ve stresli maçlar oynuyoruz. Oyuncularımız çok iyi mücadele ediyor ancak stres biraz oyunumuzu etkiliyor. Maç sonunda da lider olmamız ayrıca bir mutluluk verdi. Kulübümüzün kuruluş yıl dönümünde yeniden zirveye çıkmak da çok önemliydi. Kulübümüzün galibiyetle taçlandırdığımız yıl dönümünün hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Bütün oyuncularımızın emeğine, yüreğine sağlık. Sonuna kadar mücadelemizi göstermeye devam edeceğiz. Kazanan biz olacağız” dedi.