Ege ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL

08.05.2010 - 00:23 | Son Güncellenme:

IKEA’da 7 bin seçenek var, Annelere en tatlı hediye, Berk Optik’ten yüzde 50 fırsatı

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL

IKEA’da 7 bin seçenek var
Güzel tasarımlı, kullanışlı, binlerce mobilya ve ev aksesuvarını sunan dünyaca ünlü IKEA mağazalarında Anneler Günü’ne özel hediyeler yer alıyor. Yedi bini aşkın ürün çeşidiyle 7’den 70’e herkesin beğenisine uygun alternatifler sunulan IKEA mağazalarında, bu Anneler Günü’nde de çeşit çeşit hediyeler alıcı bekliyor. IKEA’nın yeni yazlık ürün gamında yer alan yastıklar, ev tekstilleri, çantalar, mutfak ve banyo aksesuarları seçenekler arasında bulunuyor.
İZMİR DHA

Haberin Devamı

Annelere en tatlı hediye
Alsancak Plevne Bulvarı’nda, 100’den fazla çikolata çeşidiyle ‘kişiye özel’ hizmet veren, dünyaca ünlü İsviçreli Mild’in İzmir Şubesi, Anneler Günü’ne hazırlandı. Üzerinde ‘Canım Annem’ yazan kutular tasarlandı. Mekanın ortakları Yusef Nahmiyas ve Özge Güneş, çikolataların üzerine, istenen her fotoğrafın basılabildiğini de söyledi. İkili, “Bu, yılda sadece bir kere kutlanabilen çok özel bir gün. Biz de bu özel gün için annelere verilecek en tatlı hediyenin çikolata olduğunu düşünerek, birbirinden özel ürünler tasarladık” diye konuştu.
ERAY ARPAŞİN İzmir DHA

Berk Optik’ten yüzde 50 fırsatı
Berk Optik, 9 Mayıs Anneler Günü’ne özel kampanya düzenledi. Firmanın, İzmir ve çevre illerdeki 8 şubesinde, Anneler Günü’ne özel alışverişlerde “Yarısı Berk Optik’ten” sloganıyla yüzde 50 indirim uygulanacak. İşletme sahibi Levent Pala, “Anneler Günü çok özel bir gün. Dün başlayan kampanya, bugün ve yarın da geçerli. Ayrıca yapılacak alışveriş tutarına göre annelere hediye de vereceğiz” dedi.
DHA

Haberin Devamı

Mado’dan iki özel pasta
Baştacı anneleri, Mado da unutmadı. Bu güne özel iki ayrı pasta hazırlandı. “Kalp şeklinde ve kalplerle süslü olanı; özel aromalı kakaolu pandispanyası, bol çikolatalı katları, fıstığı ve bol parça çikolatasıyla ağızlara layık. Papatyalarla süslü bir pasta önerimiz daha var. Beyaz pandispanyası, kreması, muz ve krokanıyla hafif ve lezzetli bu pasta da papatyalarla ve incilerle süslü” denildi.
İZMİR Milliyet

Minik elleriyle hazırlayacaklar
Agora Alışveriş Merkezi, Anneler Günü kapsamında ziyaretçilerini çocuklarıyla birlikte keyif alabilecekleri atölye çalışmalarına bekliyor. Uzmanlar eşliğinde tüm çocuklar anneleri için el yapımı fotoğraf çerçeveleri, dekoratif kutu ve saksılar tasarlayacak. Çocuklar, yaptıkları eşyaları annelerine armağan edebilecek. Bugün saat 14.00’ten itibaren ise ünlü pandomim sanatçısı ve eğitmeni Bülent Develi anneler ve çocuklarıyla buluşacak. Cam Üfleme Atölyesi’nde de birbirinden güzel çalışmalar izlenebilecek, isteyen uygulamalara katılabilecek.
İZMİR DHA

Haberin Devamı

Best Buy’dan ürünü deneyip alma fırsatı
Balçova’da teknoloji marketi Best Buy, Anneler Günü’ne özel etkinlikler düzenliyor. Annesine ne hediye alacağına bir türlü karar veremeyenler, birçok seçeneği hem bir arada bulacak hem de mağaza içinde yapılan etkinliklerde ürünleri deneyerek en doğru hediyeyi seçme şansına sahip olacak. Best Buy İzmir mağazasında 9 Mayıs tarihine kadar Philips, Tefal, Moulinex, Remington, Braun, Homedics masaj ürünleri, Fakir, King, Luxell ve Arzum’un standlarında kişisel bakım, sağlıklı beslenme, tadım alanlarında aktiveteler de düzenlenecek.
İZMİR DHA