Ege Arıcan ekolüyle başarıya koştular

Arıcan ekolüyle başarıya koştular

08.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan ve eski milli sporcu Coşkun Boncuk’un İzmir’de hayata geçirdiği Kolektif Akademi, başarılarına bir yenisini ekledi ve Aerobik Cimnastik Özel Yaş Grupları’nda şampiyonluğa uzandı. Boncuk, sırada milli takım seçmelerinin olduğunu söyledi

Arıcan ekolüyle başarıya koştular

Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan ve eski milli sporcu Coşkun Boncuk’un İzmir’de hayata geçirdiği Kolektif Akademi, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Kuşadası’nda düzenlenen Aerobik Cimnastik Özel Yaş Grupları turnuvasında önemli bir başarıya imza attı.
Temel cimnastik eğitimleriyle fark yaratan akademinin minik sporcuları, 200 sporcunun katıldığı turnuvada rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kazandı ve büyük bir sevinç yaşadı. İki yıl önce bu dalda sporcu yetiştirmeye başlayan Kolektif Akademi, katıldığı her turnuvada tecrübe kazandı. Akademi şimdi milli takım seçmelerinde boy göstermeye hazırlanıyor. Her gün farklı antrenman metotlarıyla çocukları öğrenmeye ve geliştirmeye devam eden Kolektif Akademi’nin antrenörlerinden Coşkun Boncuk, yaşadıkları mutluluğu paylaştı.
Başarı artacak
Çok ciddi bir emek verdiklerini vurgulayan Boncuk, çalışmalarının meyvelerini bu tarz organizasyonlarda topladıklarını dile getirdi. Boncuk, “Minik sporcularımızın gelişmesi için son derece kıymetli bir turnuvayı geride bırakırken bir yandan da başarı yakalamak yüzümüzü güldürdü. Oldukça renkli geçen yarışmaların ardından şampiyonluk elde etmek bizim için çok değerliydi.
Sporcularımızın ilgiyle, sevgiyle ve istekle bu branşa bağlanmaları beni çok mutlu etti. Gelişimimizi tabana yaymak en büyük hedeflerimizden bir tanesi. Şimdi önümüze bakacağız. Başarılarımızı yukarıya taşımak istiyoruz. Sırada milli takım seçmelerimiz var. Çocuklarımızın arasında milli takım statüsüne girecek potansiyelde isimler var. Biz onlara inanıyoruz. Çok çalışmayla daha fazla başarı kaçınılmaz olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.