Ege Başkan Kaplan’dan Koçarlı’ya müjde

Başkan Kaplan’dan Koçarlı’ya müjde

12.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın ilçesi Koçarlı için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan talep ettiği spor yatırımları ile ilgili ilk etap yatırımlarını kapsayan yaklaşık 2.5 milyonluk, 1 adet açık halı saha, 1 adet kapalı halı saha, tenis kortu, portatif tribün, futbol sahası çevre düzenlemesi ve yürüyüş yolu işi ihalesi dün gerçekleştirildi.

Başkan Kaplan’dan  Koçarlı’ya müjde

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale ile ilgili müjdeyi Başkan Kaplan sosyal medya hesabından vatandaşlara duyurdu.
Kaplan, “Koçarlımız için hayal ettiğimiz ne varsa gerçekleştiriyoruz” dedi. Kaplan yaptığı açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan ilçemiz adına talep ettiğimiz spor yatırımları ile ilgili ilk etapta ayrılan 2.5 milyonluk ödeneğin müjdesini MKYK üyemiz Ak Parti Aydın Milletvekilimiz Sayın Metin Yavuz ile duyurmuştuk. Yaklaşık bir ay sonra çalışmalar başlayacak. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ak Parti Aydın Milletvekillerimiz, İl Müdürümüz Sayın Cenap Fillikçioğlu ve yetkili personele şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Koçarlı’ya ne yapsak yakışır” ifadelerini kullandı.