Ege EGE YİİT Ödülleri’ne görkemli tören

EGE YİİT Ödülleri’ne görkemli tören

28.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk basınının asırlık çınarı Yeni Asır Gazetesi’nin düzenlediği Ege Yatırım İhracat İnovasyon Teknoloji (EGE YİİT) Ödülleri sahiplerini buldu. Ülke ekonomisine katkı sağlayan teknoloji ve inovasyon çalışmalarıyla fark yaratan firmaların ve başarılı belediyeler ödüllendirildi.

EGE YİİT Ödülleri’ne görkemli tören

Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir, “Koronavirüsün dünyayı kasıp kavurduğu süreçte, gösterdikleri başarılı çalışmalarla ülkemize ve bölgemize enerji, teknoloji, gıda, tarım sağlık, sanat, spor, belediyecilik ve sosyal sorumluluk alanında damga vuran şirketlerimizi, odalarımızı, kulüplerimizi ve belediyelerimizi Yeni Asır Gazetesi olarak ödüllendirmek istedik” dedi.
İzmir’in önü açık
Ödül töreninde, Turkuvaz İcra Kurulu Üyesi Yasemin Gebeş tarafından gecesyi onurlandıran İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e de bir teşekkür plaketi sunuldu. Köşger, “İzmir’in parlayan yıldız olduğunu, ufkunun da açık olduğunu görüyorum” mesajı verdi.
Gecede ödülü kucaklayan firmalar ise şunlar oldu: Vestel, Aynes, Arkas Holding, Lezita, Alhatoğlu Zeytinyağları, Manisa Ticaret Borsası, Buharkent Belediyesi, Pamukkale Belediyesi, Kılıç Deniz Ürünleri, Uçak Kardeşler, Tariş Pamuk olurken, İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, İzdemir Enerji, Nazlı Doğal Kaynak Suyu, Eysim Madencilik, MB Holding, Şimşekler Grup, Star Yağcılar, İzmir Ekol Hastanesi, 29 Mayıs Okulları ve MY Lojistik oldu. Altay Spor Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da, spor dalında en genç başarılı yönetici ödülünü aldı.