Ege En ‘özel’ parti

En ‘özel’ parti

29.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

En ‘özel’ parti

Balçova’da yaşayan engelli gençler ve aileleri için düzenlenen yeni yıl partisine katılan Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, “En iyisini hak ediyorsunuz” dedi.

Haberin Devamı

Balçova Belediyesi’nin 12 yıldır düzenlediği Engelsiz Partisi, ilçedeki engelli gençler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile birlikte yeni yıl pastasını kesen, daha sonra da süslenen yılbaşı ağacının altından hediyelerini alan geçler, dans edip eğlendi.

Aileleri de kutladı

Balçova’da yaşayan engelliler için sürekli projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çalkaya, “Engellileri sahiplenmeyen toplumların aslında kendileri engellidir. İnanıyorum ki engeli olmayan insanlar biraz empati kurabilirse kardeşlerimin hayatı çok daha güzel olacak” dedi. Aileleri de kutlayan Başkan Çalkaya, “Yaşamın içindeki bunca engele rağmen çocuklarınızla birlikte bu engellerin hepsini aştınız. Çocuklarınızı sosyal hayatın içine sokarak onların gelişimine yardımcı oldunuz. Biz de onlar için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Çünkü sizler her türlü güzelliği hak ediyorsunuz ” diye konuştu.