Ege Esnafa desteğe devam

Esnafa desteğe devam

29.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bornova Belediyesi 350 taksici ve minibüsçüye temizlik paketi dağıttı. Denizli’de 10 bin işletmeye destek başvuruları başladı

Esnafa desteğe devam

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs kapsamında faaliyetlerini durduran kent genelindeki 10 bin esnafa 1500’er lira olmak üzere vereceği 15 milyon liralık hibe desteğin müracaatları başladı. Müracaatlar www.denizli.bel.tr’den yapılabilecek. Başkan Osman Zolan, destek müracaatlarının onaylanması ile yardımın banka hesaplarına aktarılacağına dikkat çekti. Bunun yanında esnafın ve tüm ticari işletmelerin su ücretlerinde de yüzde 90 indirime gittiklerini belirten Başkan Zolan, “Her zaman olduğu gibi esnafımızın yine yanındayız. İnşallah bu zor süreci dayanışma içerisinde hep birlikte aşacağız. Desteklerimiz esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bornova Belediyesi pandemide esnafa destek için ilçedeki taksici ve minibüsçülere 350 adet temizlik kolisi dağıttı. Başkan Dr. Mustafa pandeminin başından bu yana tüm imkanlarını ihtiyaç sahipleri için seferber ettiklerini belirtti, “Yardımlar sürecek” dedi. Pakette 50 maske, dezenfektan, ıslak mendil, sıvı sabun, duş jeli, diş fırçası ve tıraş köpüğü de bululnuyor.