Ege ‘Genç ve dinamiğiz’

‘Genç ve dinamiğiz’

28.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

TFF 1. Lig ekibi Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, dün sona eren Erzurum kampı sonrası, “Gençliğin verdiği enerjiyle her geçen gün daha güçlü oluyoruz” vurgusu yaptı.

‘Genç ve dinamiğiz’

TFF 1. Lig ekibi Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, dün sona eren Erzurum kampı sonrası, “Gençliğin verdiği enerjiyle her geçen gün daha güçlü oluyoruz” vurgusu yaptı. Takımın hedeflenen seviyeye adım adım yükseldiğini ifade eden Eroğlu, “Genç ve dinamik bir takımız. Yaş ortalamamız 22,7. Erzurum kampı; sistem, plan ve taktiğin oyuncularımız tarafından öğrenilip uygulanması açısından çok önemliydi ki bunu başardığımızı görmek mutluluk verici” dedi.

Haberin Devamı

‘Seviyemiz üst noktada’

“Felsefemiz; fiziksel ve taktiksel performansı birlikte en üst seviyeye çıkarmak” diyen Eroğlu, “Fiziksel antrenmanlarımızı, taktiksel seviyemizi mükemmel düzeye taşımak için yapıyoruz. Ankaragücü maçında bu seviyenin üst noktaya taşındığını gözlemledik. Geçen sezondan gelen tecrübeli futbolcular, hazırlayıcı takımımız Niğde Anadolu FK’dan gelen gençlerimiz ve akademi patentli evlatlarımızın bulunduğu kadromuzla adım adım lige yaklaşıyoruz” açıklamasında bulundu.