Ege ‘Gönüllülerle güçleniyoruz’

‘Gönüllülerle güçleniyoruz’

03.01.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir’de, üye katılımları devam ediyor. 3. Sanayi Sitesi Oto Tamircileri ve İzmir Kantinciler Odası başkanları da partiye katıldı.

‘Gönüllülerle güçleniyoruz’

İl başkanlığında düzenlenen rozet takma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK Parti, İzmir’de de artan yeni ‘Ak Gönüllerle’ daha da güçleniyor. Güvenin tek adresinde birleşiyoruz. Oda başkanlarımız ve yöneticilerimizin aramıza katılması, 2023 seçimleri için esen rüzgârın yönünü de gösteriyor” dedi. Dağ da, “2023 seçimlerini arifesinde bu büyüme, bize seçimlerin sonuçlarını da çok net bir şekilde gösteriyor. İnşallah, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinde, milletimiz bugüne kadar olduğu gibi liderine güvenini tazeleyecek” diye konuştu. İzmir Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz ise, “Zorlu bir pandemi geçirdik. Bu süreçte esnaf teşkilatına, biz kantincilere desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, vekillerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz zaten vardı ama mühürlemek, damgalamak bugüne nasipmiş” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

 ‘Asla kaderlerine terk etmeyeceğiz’

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile görüşen İzmir Depremleri Dayanışma Derneği yöneticileriyle bir araya geldi.  İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, Cumhurbaşkanı başta olmak üzere tüm bakan ve vekillere destekleri nedeniyle teşekkür etti. Sürekli de, “İzmir depremzedelerinin ilk andan itibaren yanındayız. Asla kaderlerine terk etmedik, etmeyiz” dedi.