Ege HABER TURU

HABER TURU

07.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Göz Göz’e ağır fatura .. Şimşek’e destek başarıdan geçer

HABER TURU

Göz Göz’e ağır fatura Fethiye maçlarında yaşanan olaylar Göztepe’ye pahalıya patladı. Deplasmandaki olaylı karşılaşmadan sonra bir maç seyircisiz oynama cezası alan ve Turgutlu’yu boş tribünler önünde ağırlayan Göztepe’ye, rövanş randevusunda da 22 bin 500 TL’lik fatura çıktı. PFDK, Göz-Göz’e Fethiye maçında taraftarların çıkardığı saha olayları için 2 bin 500, bu sezon ikinci kez tekrarlanan kötü tezahürat için ise 20 bin TL ceza kesti.


Şimşek’e destek başarıdan geçer İzmirspor Profesyonel Şube Başkanı Yüksel Ölgeli, camianın güvenini yeniden kazanmak için Keçiören deplasmanından üç puanla dönmek zorunda olduklarını söyledi. Kulübe ekonomik destek sağlayabilmek için camianın önde gelen isimlerinin yanı sıra bazı kurumlarla da görüştüklerini ancak sportif başarısızlığın önlerini kestiğini kaydeden Ölgeli, “Tek çözüm, ligde istikrarlı bir çizgi yakalamak” dedi.

Altınordu’ya izin yok Menemen Bld maçını Atatürk Stadı’nda oynamak isteyen Altınordu’ya izin çıkmadı. Daha önce Alsancak Stadı’nı isteyen, ancak emektar tesisin bakımda olması nedeniyle Altay’dan olumsuz yanıt alan kurmaylar, Atatürk Stadı’nda oynama talepleri de kabul edilmeyince hayal kırıklığına uğradı. Teknik Direktör Adnan Özbağcı karşılaşmayı Buca İlçe Stadı’nda oynayacaklarını belirterek, “Karara saygılıyım” dedi.


Arkas’ın rakibi Aslan Voleybol 1. Ligi’nin namağlup lideri Arkasspor, Galatasaray’la bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. TVF 50. Yıl Spor Salonu’nda saat 17.30’da başlayacak maçı D Spor naklen yayınlayacak. Fenerbahçe’ye mağlup olarak Türkiye Kupası’nda havlu atan mavi-beyazlı ekipte Basın Sözcüsü Uğur Özden, “Tamamen lige konsantre olduk” dedi. Galatasaray, bu sezon oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti.