Ege Hakkınız ödenmez!

Hakkınız ödenmez!

10.05.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Belediye başkanları, karşılıksız sevgi, koşulsuz güven ve binbir fedakarlıkla bizleri yetiştiren annelerin gününü kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi de, karanfil ve dalya çiçeği dağıttı

Hakkınız ödenmez

Her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü’nü belediyeler unutmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, anneleri ve kadın muhtarları sevindirdi. Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan çiçek üreticilerini desteklemek için küçük üreticiden alınan 11 bin saksı karanfil ve 4 bin saksı dalya çiçeği annelere armağan edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kutlama mesajıyla birlikte çiçeklerini alan kadınlar, Başkan Soyer’e teşekkür etti.

Haberin Devamı

Ergün’den mesaj

Manisa Büyükşehir Başkanı Cengiz Ergün de, tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Annelerimiz; karşılıksız sevgileri ve sonsuz fedakârlıklarıyla her zaman mutlulukların en güzeline layıktır. Sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı, dostluğu, iyi niyeti ve güzel ahlakı bizlere aşılayan annelerimiz, aynı zamanda ilk öğretmenimizdir. İyi ve kötü günümüzde ömür boyu yanımızda olan annelerimize layık evlatlar olabilmek için, onların bizlere gösterdiği yoldan hiç sapmadan ilerlemeliyiz.”

‘Hazinelerimiz’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, bir mesaj yayınladı. Annelerin, sevgi, merhamet, hoşgörü, şefkat ve fedakarlığın özü olduğunu belirten Başkan Zolan, “Karşılıksız emek, fedakârlık ve sevgileriyle bizlere hayat veren ve bir ömür boyu en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimiz, huzurlu aile ortamımızın olmazsa olmazıdır. Yaşamımızın her anında bizleri koruyan, kollayan, varlıklarıyla hayatımızı anlamlı kılan annelerimiz, bizim en büyük hazinemizdir” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Ailenin temeli’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çerçioğlu, “Anne, toplumun en küçük yapı birimi olan ailenin temelidir. Annelerin mutluluğu, sağlığı, huzuru ve ekonomik özgürlüğü, toplumun gelişmişliğini ve refahını birebir etkilemekte. Toplum olarak yarınlarımızın daha güzel ve mutlu olmasını istiyorsak öncelikle aileye yani anneye özel bir önem vermek durumundayız” dedi.

‘Başımızın tacı’

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, bütün annelerin gününü yayınladığı mesajla kutladı. Başkan Akın, “Karşılıksız sevgi, koşulsuz güven ve binbir fedakarlıkla bizleri yetiştiren annelerimiz yalnızca bir gün değil, her gün başımızın tacı. Haklarını asla ödeyemeyiz” ifadesini kullandı.