Ege Saruhanlı’ya yardım eli

Saruhanlı’ya yardım eli

12.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

İhtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla 12 yıl önce sekiz ev hanımı kadının kurduğu “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” grubu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in girişimleriyle, ilçedeki 80 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

Saruhanlı’ya yardım eli

İhtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla 12 yıl önce sekiz ev hanımı kadının kurduğu “Siz Yalnız Değilsiniz, Biz Buradayız” grubu, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in girişimleriyle, ilçedeki 80 çocuğa kıyafet yardımında bulundu. Grup üyeleri ayrıca ilçede bir aileye kurbanlık, gıda ve kıyafet yardımı yaptı.
Torbalıspor’da birlikte forma giydiği takım kaptanı Enver Kapı’nın eşi Mine Kapı’nın aralarında bulunduğu grup üyesi kadınlara teşekkür eden Bilgin, yardım kampanyasının katlanarak devam etmesini temenni etti. Kapı ise, ihtiyaç sahibi aileler ile kendilerini buluşturduğu için Bilgin’e teşekkür etti. Öte yandan belediye de ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor. Çamlıyurt Mahallesi muhtarlık binasının bakım ve onarımı gerçekleştirildi. Yenileme çalışmaları kapsamında binanın bahçesine süs havuzu yapıldı, zemin kaplamaları değiştirilip dış cephesi boyandı. Çullugörece Mahallesi’nde de meydan ile çocuk oyun parkı yenilendi. Yılmaz Mahallesindeki Beydere Caddesi ve Parakal Sokak’ta hayata geçirilen peyzaj çalışmaları ve park ise vatandaşın büyük beğenisini kazandı.
Değişim hamlesi
Büyük bir değişim hamlesi başlattıklarını ifade eden Bilgin, “Bu kapsamda 50 mahallenin çehresini değiştireceğiz. Tüm ilçede sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşam kalitesini yükselteceğiz” diye konuştu.