19.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:
İZMİR DHA
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın da izleyenler arasında yer aldığı Seki, kendisine eşlik eden dev koro ile daha da coştu.
Öztürk, Asmaaltı’nda
İzmir’de 30 yıldan bu yana restoran işletmeciliğinde akla gelen ilk isimlerden olan Kenan Öztürk, şimdi Mavişehir ve Bornova Manavkuyu’da hizmet veren Asmaaltı Restaurant’a genel müdür olarak geldi. Öztürk, “Mavişehir’de 40 kişilik ekibimizle 350 kişilik yerimizde müşterilerimizin hizmetindeyiz. Asmaaltı Spesiyal, Kaburga Dolması, Saç Tava, patentli Adana Kebabı büyük ilgi görüyor. 24 saat açığız...” diye konuştu.
Konak’ta, edebiyatla dolu iki gün yaşandı
Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi, TÜYAP Kitap Fuarı, Sevgi Yolu ve Kızlarağası Hanı’nda düzenlenen söyleşiler, müzik dinletileri, dans gösterileri ve şiir okumalarıyla gerçekleşen 1. İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali ile edebiyatın kalbi Konak’ta attı. Tahsin Yücel, Doğan Hızlan, Füruzan, Muzaffer İzgü, Semih Gümüş, Ömer Türkeş, Ece Vahapoğlu, Şükran Yücel, Demir Özlü, Faruk Duman, Bjern Kern, Yüksel Pazarkaya gibi edebiyatçılar iki gün boyunca unutulmaz söyleşiler gerçekleştirdi.