Ege ‘Sözümü tuttum karşınızdayım’

‘Sözümü tuttum karşınızdayım’

07.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Salgın nedeniyle ara verdiği mahalle toplantılarını İkiçeşmelik’le sürdüren Kuşadası Belediye Başkanı Günel “Karşınıza, sözlerini yerine getirmiş bir başkan olarak çıkmaktan mutluyum” dedi

‘Sözümü tuttum karşınızdayım’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, salgın nedeniyle ara verdiği mahalle toplantılarına İkiçeşmelik’le başladı. Sakinlerle buluşan Günel, “Karşınıza, sözlerini yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak çıkmış olmaktan mutluyum” dedi.
Toplantı öncesi esnafı da ziyaret eden Başkan Ömer Günel, başta kadın ve çocuklar olmak üzere, yurttaşlar tarafından sıcak bir biçimde karşılandı. Esnaf ziyaretinin ardından Kuşadası Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Cafer Kotan Yaşam Parkı’nın yanına kurulan kürsüden İkiçeşmelik Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Ömer Günel, “Bugün buraya, yaptıklarımız ile ilgili bilgi, yapamadıklarımız ile ilgili hesap vermeye ve diğer taleplerinizi öğrenmeye, sormaya geldik” diye konuştu.
3 yılda 24 milyon lira

Haberin Devamı

İkiçeşmelik’in hak ettiği hizmeti yıllardır alamadığına ve bu nedenle de göreve gelir gelmez buraya öncelik verdiklerine dikkat çeken Başkan Ömer Günel, şu vurguları yaptı: “Kısa süre içinde önemli işler başardık. 55 bin metrekarelik alanda toplam 24 milyon lira yatırım yaparak alt ve üstyapıyı yeniledik. Böylece sorunları kökten çözüme kavuşturmuş olduk. Doğalgaz yatırımlarının buraya gelmesini sağladık. Tüm elektrik tesisatını yer altına aldık. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi, taziye evini tamamlayıp kullanımınıza sunarak önemli bir ihtiyacı giderdik. Cafer Kotan Yaşam Parkı ile bir bütün içinde, kütüphane ve anne-bebek merkezi ile birlikte önemli bir yaşam alanı oluşturduk. Yapılacak ufak tefek işlerimiz kaldı. Onları da bu dönemin sonuna kadar yapacağız. Yeni dönemimizde de verdiğimiz yeni sözlerimizi yerine getireceğiz. Bunları sizin paranızla, sizin için yaptık. Bunlar sizin gecikmiş hakkınızdı.”

Haberin Devamı

‘Sosyal yardım artacak’

İkiçeşmelik Caddesi’nde ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, Kasım ayında da yol yapım çalışmalarının yürütüleceğini kaydeden Günel, “Okulların açılmasıyla, eğitimle ilgili ihtiyaçlar başta olmak üzere, sosyal yardımlara da hız verilecek” dedi.

‘Sözümü tuttum karşınızdayım’

Kuşadası’nda yazıyor

Kuşadası Belediyesi tarafından Efe Suphi Yazar Konukevi adıyla kente kazandırılan Kuşadası Evi, şair, yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi’yi ağırlamaya başladı. İki hafta süreyle Efe Suphi Yazar Konukevi’nde konaklayacak olan Kiremitçi, Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti, yeni romanını yazmaya başladığını söyledi. Günel’i, gazeteci Aslı Perker’le ziyaret eden Kiremitçi, “Bir Başkomiser Perihan Uygur Polisiyesi adlı serimin üçüncü romanını yazıyorum” dedi.