Eğitim Baba Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Baba Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

16.02.2022 - 01:32 | Son Güncellenme:

Bulmacalar kişilerin seviyesine göre hazırlanmış formları bulunan düşünme etkinliğinin ağır bastığı oyunlardan biri olmaktadır. Günümüzde bulmacalar dijital ortamlarda, akıllı telefon, tablet gibi platformlarda ulaşılması kolay olan bir oyun olarak ifade edilmektedir. Bulmacalarda sorulan soruların çoğu günlük hayat içinde sık kullanılan kavramlardan biri olmaktadır. Peki, baba bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada baba sorusu cevapları neler olmaktadır tüm detayları ile sizler için derledik.

Baba Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada


Bulmacalar kişilerin çok yönlü gelişimini sağlamakla birlikte tek başına oynanan bir oyun olmasından dolayı sosyalleşmeye katkısı bulunmamaktadır.

Baba Bulmaca Cevabı Nedir?

Baba sorusu bulmacalarda özellikle kolay seviyedeki bulmacalarda sıkça sorulan bir soru olmaktadır. Bu sorunun birden fazla cevabı bulunmaktadır. Baba sorusu için en popüler bulmaca cevabı Ata kelimesi olarak belirtilmektedir. Bundan başka cet ve eb kelimeleri de bu sorunun cevapları arasında olmaktadır.

Harf Harf Bulmacada Baba Cevapları

Baba sorusuna bulmacalarda yaygın olarak verilen cevaplar 2 harfli olan Eb kelimesi ile 3 harfli olan Cet ve Ata kelimelerinden ibaret olmaktadır.