Eğitim Comfort Fit Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir? Confort Fit Kalıp Ne Demek?

Comfort Fit Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir? Confort Fit Kalıp Ne Demek?

16.09.2021 - 14:40 | Son Güncellenme:

Giyim sektörü, günümüzde moda ile beraber gelişmekte olan ve bir ihtiyaç haline gelen sektörler arasında yer almaktadır. Giyimde kişilerin bedenine uygun olan kıyafeti alabilmesi için farklı ölçü ve kalıp tipleri kullanılmaktadır. Bu sayede kişiler tam bedenine uygun giysi alabilir. Confort fit, giyimde sık sık duyulan bir terimdir. Confort fit ne demek? Türkçe anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Comfort Fit Ne Demek, Türkçe Anlamı Nedir Confort Fit Kalıp Ne Demek

Confort fit, İngilizce bir terim olmasından dolayı çoğu kişi tarafından bilinmeyebilir. Ancak giyim sektörü ile alakadar olan kişiler mutlaka bu terimi öğrenmelidir. Çünkü müşteriye yardımcı olabilmek adına bu terimlere hakim olmakta fayda vardır.

Haberin Devamı

 Confort Fit Ne Demek? Türkçe Anlamı Nedir?

 Confort fit, giyim sektöründe bazı giysiler için kullanılan bir kalıp ismidir. Türkçe anlamı ise rahat kalıp demektir. Yani birçok farklı kalıp içerisinde eğer rahat bir kalıp giysi arıyorsanız confort fit özelliğine sahip olanı tercih etmelisiniz.

 Confort Fit Kalıp Ne Demek?

 Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.