Eğitim Facebook'ta üniversite tercih danışmanlığı

Facebook'ta üniversite tercih danışmanlığı

18.07.2012 - 09:44 | Son Güncellenme:

Işık Üniversitesi rehber uzmanları ve üniversitenin öğretim üyeleri Üniversite adaylarına Facebook üzerinden tercihler konusunda destek vermeye başladı.

Facebookta üniversite tercih danışmanlığı

Facebook günümüzde birçok işleve sahip olurken kullanıcılara fayda sağlama amaçlı girişimlere hergün bir yenisi ekleniyor. Bunlara son örnek Işık Üniversitesi’nin tüm üniversite adaylarına karşılıksız sağladığı tercih danışmanlığı. Facebook’ta oluşturulan Işık Üniversitesi Tercih Danışmanlığı sayfasında adaylar sayfayı beğenerek, sorularını gönderiyor, yanıtlar kısa bir sürede herkesin görebileceği şekilde yine sayfada veriliyor. Uzman rehberler tarafından verilen detaylı yanıtların yanısıra adaylara üniversite yaşamı ile ilgili bilgiler de yine sayfadan iletiliyor. 12.000 civarında adayın bulunduğu sayfayı beğenenlerin sayısının sınav sonuçlarının açıklanmasıyla iki üç kat artması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sayfada adayları bilgilendirmek üzere insan kaynakları danışmanı İdil Türkmenoğlu’nun kariyer konulu videoları ile tercihlere dair uzman görüşlerinden oluşan videolar da yer alıyor.

Tüm üniversite ve programlara dair soruların yanıtlandığı sayfanın adresi http://www.facebook.com/tercihdanismanligi