Eğitim 'Kral Sarayı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kral Sarayı' Yanıtları

'Kral Sarayı' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'Kral Sarayı' Yanıtları

07.05.2021 - 01:45 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda çoğunlukla bilinmeyen kelimeler çıkabilmektedir. Bu terimlerin tek bir anlamı olabileceği gibi birden fazla anlamı da olabilir. Kral Sarayı terimi de bunlardan bir tanesidir. Kral Sarayı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada Kral Sarayı yanıtları nelerdir? İşte, tüm detaylar.

Kral Sarayı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Kral Sarayı Yanıtları

Kral sarayı teriminin karşılığı 8 harflidir. Tek bir karşılığı bulunur. Bu sebeple bulmacalarda Kral Sarayı teriminin karşılığının istenmesi durumunda bu cevabın yazılması gerekmektedir. Kare, çengel gibi bulmaca türlerinde bu terim sıklıkla sorulmaktadır.

Haberin Devamı

 Kral Sarayı Bulmaca Cevabı Nedir?

 Bulmaca severler genellikle kare, çengel, bilmece gibi farklı bulmaca türlerini çözerler. Bir hobi olarak oldukça eğlenceli olan bulmaca çözümü bunun yanında kişilerin kültürlerinin ve kelime dağarcıklarının gelişmesine de yardımcı olmaktadır. 

 Kral Sarayı terimi de bulmacalarda sıklıkla karşılaşılan sorulardan bir tanesidir. Bu sorunun cevabı 8 harflidir. Kral Sarayı teriminin karşılığı Bazilika olarak bilinmektedir. Yani bulmacalarda bu soru ile karşılaştığınız zaman Bazilika olarak cevaplayabilirsiniz. Bunun yanında bulmaca çözmek zihin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Belli bir yaştan sonra insanların bulmaca çözmesi zihin egzersizi olarak çok iyi olmaktadır.