Eğitim Parafin Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Parafin Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

16.02.2022 - 10:03 | Son Güncellenme:

Parafin bulmaca cevabı nedir? Eski zamanlardan beri bu zamanlara kadar kullanımı devam etmiştir. Önceki yıllarda mecburiyetten kullanılmış olsa dahi bugün şartların gelişmesine rağmen kullanımı devam etmektedir. Çeşitli birçok alanda işimize yarayan bir madde olup evlerde her zaman bulunmaktadır. Parafin bulmaca cevabı nedir tüm detayları ile derledik.

Parafin Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Parafin bulmaca cevabı nedir? Bunun cevabı mum veya kokusuz mum olarak bilinmektedir. Aynı zamanda yiyecek saklanmasında da kullanılır. 

Haberin Devamı

 Parafin Bulmaca Cevabı Nedir? 

 Önceki tarihlerden beri kullanılan parafin kokusuz sade mum anlamına gelmektedir. Petrolden elde edilmekte ve sıvı yiyeceklerin saklanması gibi durumlarda da kullanılmaktadır. Son zamanlarda hayatımızın her noktasına giren mum balmumunun yerini almıştır. Kokusuz olma özelliği ile birçok alanda işe yaramaktadır. Beyaz ve kokusuz şekilde petrol ile elde edilmesi oldukça değerli bir ürün olduğunu göstermektedir. 

 Harf Harf Bulmacada Cevabı 

 Bulmaca çözümlemesinde parafinin anlamı kokusuz mum anlamına gelmektedir. Bunun yanı sıra sadece mum olarak ta isim verilebilmektedir. Parafinin anlamı petrolden elde edilen sade mum olarak bilinmektedir.