Eğitim Something Went Wrong Hatası Nedir, Neden Olur? Nasıl Düzelir?

Something Went Wrong Hatası Nedir, Neden Olur? Nasıl Düzelir?

11.04.2022 - 16:18 | Son Güncellenme:

''Something went wrong'' internet kullanıcılarının çok sık karşılaştığı hataların başında geliyor. Bu hata hem Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında hem de Youtube gibi video izleme ve paylaşma sitelerinde karşımıza çıkar. Hatanın birçok nedeni olabildiği gibi birçok çözüm yolu da mevcuttur. Something went wrong hatası nedir, neden olur detayları ile derledik.

Something Went Wrong Hatası Nedir, Neden Olur Nasıl Düzelir

Bazı sitelerde ''Something Went Wrong'' yazısının yanında ''Please Try Again'' yazar. Kullanıcılar bu yazıyla karşılaştığında 2 -3 dakikada bir sayfayı yenileyebilir. Siteyi kapatıp yeniden açmak da denenebilecek çözüm yollarından biridir.

Something Went Wrong Hatası Nedir?

Something Went Wrong, ''Bir şeyler ters gitti'' anlamına gelir. Bu uyarı, hatanın tam olarak neden kaynaklandığını bilinmiyor demektir. Bu nedenle söz konusu sayfada hatanın nedeni ya da kaynağı hakkında net bilgi verilmez.

Something Went Wrong Hatası Neden Olur?

Something Went Wrong hatası, genellikle sitenin sunucularından kaynaklanmaktadır. Farklı bir sitede başka bir işlem gerçekleştirildiğinde aynı hata ile karşılaşılmıyorsa, hatanın nedeni o siteyle ilgilidir.

Bazı durumlarda internet hızının düşük olması da Something Went Wrong hatasına neden olabilir. İnternet hızının düşük olması ''sayfa zaman aşımına uğradı'' hatasının da en büyük nedenlerinden biridir.

Something Went Wrong Nasıl Düzelir?

1- Sayfa yenilenebilir.
2- Site kapatılıp farklı bir sitede açılabilir.
3- Modem açılıp kapatılabilir.
4- Başka bir internet tarayıcısından siteye tekrar giriş yapılabilir.