Sözlük Tersiyer Ne Demek? Tersiyer Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Tersiyer Ne Demek? Tersiyer Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

04.12.2021 - 02:41 | Son Güncellenme:

TDK'da araştırılan sözcüklerden biri de, tersiyer kelimesidir. Tersiyer kelimesinin ifade ettiği anlamlarıyla ilgili internet üzerinde kişilerce araştırmalar yapılıyor. Bulmacalarda veya televizyonda görülen tersiyer kelimesinin tüm anlamları merak ediliyor. Bireyler bir takım araştırma yaparak tersiyer kelimesinin anlamını ulaşmak istiyor. Tersiyer ne demek? Tersiyer tdk sözlük anlamı nedir? Tersiyer kelimesi konusunda sizlere detayları derledik.

Tersiyer Ne Demek Tersiyer Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Tersiyer kelimesi herkesin bildiği ve duyduğu bir kelimedir. Tersiyer sözcüğünü kullanıldığı bir doğru anlam bulunuyor. Tersiyer kelimesi TDK'ya göre, üçüncü zamanı belirtmek adına kullanılan bir sıfat türüdür.

Tersiyer Ne Demek?

Sözcük türleri arasında bulunan tersiyer kelimesi çok detaylı araştırılıyor. Okuduğu yazıyı anlamak isteyenler tersiyer sözcüğünün anlamını özellikle öğrenmek istiyor. Önemli sözcük çeşitlerinden biri olan tersiyer kelimesi, üçüncü zamanı belirtmek için kullanılan bir sıfattır.

TDK Sözlük Anlamı Nedir?

TDK sözlük anlamları konusunda bilgi almak isteyenler tersiyer sözcüğünü de ele alabiliyor. Bireyler inceleme yaparak tersiyer kelimesinin birçok anlamına ulaşabiliyor. TDK tarafından anlamı paylaşılan sözcükler arasında, tersiyer kelimesi de bulunuyor. TDK'ya göre tersiyer, üçüncü zamanı belirtmek için tercih edilen bir sıfattır.