Eğitim Ticaret Malı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ticaret Malı Yanıtları

Ticaret Malı Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Ticaret Malı Yanıtları

10.11.2021 - 13:23 | Son Güncellenme:

Bazı kelime ya da kelime gruplarının Türkçede aynı anlam üzerinden farklı karşılıkları bulunur. Özellikle bulmaca üzerinden ticaret malı karşılığının cevapları merak ediliyor. Peki ticaret malı bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada ticaret malı yanıtları hakkında detayları derledik.

Ticaret Malı Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Ticaret Malı Yanıtları

 Bulmacalar üzerinden en çok merak edilen yanıtlar arasında ticaret malı geliyor. Bu kelime grubuna karşı olarak ise iki farklı sözcük üzerinden cevap öne çıkmaktadır. Böylece Çengel ya da sarmal ve kare ile beraber birçok kişi bulmaca üzerinden kullanılabilir.

Haberin Devamı

 Ticaret Malı Bulmaca Cevabı Nedir?

 Ticaret malı kelime grubu değişik bulmacalar üzerinden çok fazla karşılaşılan bir terimdir. Aynı zamanda bu terime karşı farklı bulmacalarda kullanılan iki değişik cevabı bulunmaktadır.

 - Meta

 - Sıla

 Yukarıda verilen her iki kelime aynı şekilde ticaret malı karşısında tüm bulmacalarda kullanılabilir. Aynı zamanda bu kelime grubunun eş anlamlıları olarak ifade edilebilir.

 Harf Harf Bulmacada Ticaret Malı Yanıtları

 4 harfli iki farklı kelime ile beraber ticaret malı yanıkları öne çıkıyor. Bu doğrultuda değişik bulmacalar için kullanmak amaçlı meta ve sıla kelimeleri yer almaktadır.