Ekonomi Kira artış oranı açıklandı! Aralık ayı kira artış oranı enflasyon rakamlarının ardından belli oldu!

Kira artış oranı açıklandı! Aralık ayı kira artış oranı enflasyon rakamlarının ardından belli oldu!

03.12.2021 - 11:57 | Son Güncellenme:

Aralık ayı kira artış oranı Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından belli oldu. TÜFE'nin 12 aylık ortalaması baz alınarak belirlenen Kira artış oranı Aralık ayı için belli oldu. İşte Aralık ayı kira artış oranı...

Kira artış oranı açıklandı Aralık ayı kira artış oranı enflasyon rakamlarının ardından belli oldu

Aralık ayı kira artış oranı açıklandı mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TÜİK tarafından Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından TÜFE ve TEFE oranlarının belli olmasının ardından Aralık ayı kira artış oranı da belli oldu. TÜFE'nin 12 aylık ortalaması baz alınarak belirlenen Kira artış oranı Kasım ayı için yüzde 17,09 olarak açıklanmıştı. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından Aralık ayı kira artış oranı 17,71 olarak belirlendi.

Haberin Devamı

ARALIK AYI KİRA ARTIŞ ORANI AÇIKLANDI!

Aralık ayı kira artış oranı Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından belli oldu. Aralık ayı kira artış oranı 17,71 olarak açıklandı. 

ARALIK AYI KİRA ARTIŞ ORANI NASIL HESAPLANIR?

Aralık ayı kira artış oranı Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından belli oldu. TÜFE'nin 12 aylık ortalaması baz alınarak belirlenen kira artış oranı Aralık ayı için yüzde 17,71 oldu. TÜFE'de (2003=100) 2021 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre %3,51, bir önceki yılın Aralık ayına göre %19,82, bir önceki yılın aynı ayına göre %21,31 ve on iki aylık ortalamalara göre %17,71 artış gerçekleşti.