Ekonomi BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı

BAYKAR, deprem konutlarını teslim edeceği tarihi açıkladı

10.04.2024 - 15:41 | Son Güncellenme:

BAYKAR, #KonutSeferberliği kapsamında 1.012 kalıcı konutu ne zaman teslim edeceğini açıkladı.

BAYKAR, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Baykar olarak hayata geçirdiğimiz #KonutSeferberliği ile 1.012 kalıcı konutu depremzede kardeşlerimize huzur dolu yuvalar olarak sunma hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Haberin Devamı

Haziran 2024'te teslim etmeye başlayacağız.

Bayram sevinciniz daim olsun…

📍 Adıyaman Deprem Konutları
📍 Hatay Deprem Konutları
📍 Kahramanmaraş Deprem Konutları"

,

SELÇUK BAYRAKTAR DEPREMZEDELERİN BAYRAMINI KUTLADI

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’ta başladığımız 1.012 kalıcı konut projemizi, Haziran 2024’e kadar tamamlayıp depremzede kardeşlerimizin kullanımına sunacağız inşallah.

Haberin Devamı

Bu vesileyle depremzede kardeşlerimizin bayramını kutluyor, depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum."

HALUK BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Asrın felaketinin yaralarını sarmak için Baykar ailesi olarak başlattığımız 1.012 kalıcı konut projemiz Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da hızla ilerliyor.

Depremzede kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayabilecekleri yuvalarını 2024 Haziran ayından itibaren teslim etmeye başlayacağız. Hayırlı Bayramlar..."