Ekonomi ‘Değişim başlıyor’

‘Değişim başlıyor’

14.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, bugün yapılacak yönetim kurulu seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

‘Değişim başlıyor’

Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, İZTO’da 1992’den beri başkanlık yaptığını hatırlattı. Bugüne kadar kendisine destek verenlere teşekkür eden Ekrem Demitaş, “Odanın, huzurlu bir çalışma dönemi geçirmesi için tüm görevlerimden ayrılarak veda ediyorum” ifadesini kullandı. Demirtaş’ın çekilmesiyle birlikte “Değişim” sloganıyla İZTO’nun başkanlığına aday olan Mahmut Özgener, seçimlerde tek aday olarak kaldı.

Haberin Devamı

Demirtaş’ın çekilmesinin ardından açıklama yapan Özgener, şunları söyledi: “İzmir Ticaret Odası olarak hepimiz için heyecan verici bir süreci geride bıraktık. Adaylıktaki rakibimiz Sayın Ekrem Demirtaş’ın çekilmesiyle birlikte seçim sürecinde son dönemece gelmiş bulunuyoruz. Seçimlerin sonucunda ben ve ekip arkadaşlarım İzmir Ticaret Odası’nın, İzmirli iş insanlarının ve dolayısıyla İzmir halkının vereceği göreve başlamış olacağız. Öncelikle geçmiş dönemlerde bu görevi sürdüren tüm başkanlarımıza, yönetici arkadaşlarımıza İzmir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

‘Değişim başlıyor’

‘Kutsal görev’

Seçim süreci boyunca tüm açıklamalarımızda ortaya İzmirlileri de heyecanlandıran bir vizyon koyduğumuza inanıyorum. İzmirlilerin bana ve arkadaşlarıma teslim edeceği bu kutsal göreve layık olmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilmenizi istiyorum. Sahada dolaşırken şahsıma ve arkadaşlarıma ‘Değişim’ için desteğini esirgemeyen tüm İzmirlilere bir kez daha teşekkür ediyor ve ‘Değişim zamanı geldi’ diyerek sizleri selamlıyorum.”