Ekonomi TÜİK HAZİRAN AYI ENFLASYON rakamlarını ne zaman açıklayacak? Milyonlarca çalışanın gözü Haziran enflasyon rakamlarına çevrildi!

TÜİK HAZİRAN AYI ENFLASYON rakamlarını ne zaman açıklayacak? Milyonlarca çalışanın gözü Haziran enflasyon rakamlarına çevrildi!

30.06.2022 - 15:20 | Son Güncellenme:

Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisinin yanı sıra emeklilerin gözüde TÜİK tarafından açıklanacak olan Haziran ayı enflasyon rakamlarında! Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman hangi gün saat kaçta açıklanacak?

TÜİK HAZİRAN AYI ENFLASYON rakamlarını ne zaman açıklayacak Milyonlarca çalışanın gözü Haziran enflasyon rakamlarına çevrildi

Gözler Haziran ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. Her ayın başında bir önceki ayın enflasyon verileri TÜİK tarafından açıklanmaya devam ediyor. Enflasyon rakamlarına göre maaşlarına zam alan memur ve memur emeklilerin yanı sıra SSK ve Bağ-kur emeklileri de enflasyon farkı tutarında 6 aylık periyotlar halinde maaşlarına zam alıyor. Peki Haziran ayı enflasyon rakamları ne zaman saat kaçta açıklanacak?

Haberin Devamı

HAZİRAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haziran ayı enflasyon rakamları 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da TÜİK tarafından açıklanacak.