Ekonomi‘Savunma’nın şampiyonları

‘Savunma’nın şampiyonları

05.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Savunma ve Havacılık Sanayi ihracatçıları Birliği (SSI), sektörün ihracat şampiyonlarını ödüllendirdi.

‘Savunma’nın şampiyonları

Toplam ihracatını 1.7 milyar dolara çıkaran savunma sektörünün ihracat yıldızları belli oldu. TUSAŞ Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş., 2017 yılının ihracat şampiyonu ödülünü aldı.

Haberin Devamı

En fazla ülkeye ihracat yapan firma ödülü, Bahtiyar Av Malzemeleri şirketine verildi. BMC Otomotiv Sanayi ise 2012-2017 yılları arasında ihracatını en fazla artıran firma ödülünü kazandı.

Savunma ve Havacılık Sanayi ihracatçıları Birliği’nin (SSI) seçimli olağan genel kurul toplantısı Ankara’da birlik merkezinde gerçekleştirdi. Genel kurulda Latif Aral Aliş başkanlığındaki mevcut yönetim bir değişiklik ile yeniden seçildi.

- EKONOMİ SERVİSİ

KEŞFETYENİ
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu
Nefesler kesildi! O Ses Türkiye 2025 şampiyonu belli oldu

Cadde | 12.05.2025 - 00:54

Beyazıt Öztürk, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Melike Şahin’in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’de büyük finali yapıldı.

Yazarlar