Ekonomi ‘Şirketler dijitalleşerek rekabet edebiliyor’

‘Şirketler dijitalleşerek rekabet edebiliyor’

20.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vodafone Türkiye, İTÜ Vodafone Future Lab’de iş ortaklarıyla dijital dönüşüm gündemi ile bir araya geldi. ‘Future Lab Tech Talks’ olarak adlandırılan etkinlikler serisinin ilki özel bulut teknolojisinin önde gelen şirketlerinden Wmvare işbirliği ile gerçekleştirildi.

‘Şirketler dijitalleşerek rekabet edebiliyor’

“Future Lab Tech Talks”un ilk konuğu ise teknoloji lideri Kaus Phaltankar oldu. Kaus Phaltankar, konuşmasında Vodafone Business müşterilerine iş dünyasında dijitalleşme ile başlayan değişimi, sektörlerde yaşanan dönüşümü ve bulut teknolojilerini kullanırken siber tehlikelerden kaçınabilmek için hangi proaktif adımları atmak gerektiğini anlattı.

Haberin Devamı

Kesintisiz hizmet

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin günümüz dünyasında şirketlerin ancak dijitalleşebildikleri ölçüde rekabet edebildiklerini ifade etti. Şahin şunları söyledi:

“Vodafone Business olarak işletmelerin dijital iş ortağı olma iddiamızla şirketlerimizi teknoloji ile yeniden şekillenen dünyaya hazırlamak önceliklerimiz arasında. Müşterilerimizin teknoloji altyapısını yönetirken en çok hassasiyet gösterdiğimiz noktalardan biri de kesintisiz hizmet. Sunduğumuz yedekleme ve felaket kurtarma merkezi hizmetleri ile müşterimizin veri kaybetmemesi için önlem alırken, aktif ettiğimiz güvenlik hizmetleri ile de dış tehditlerden etkilenmemelerini sağlıyoruz.”