EkonomiSon dakika... Yunanistan'daki grev nedeniyle sınır kapıları kapandı!

Son dakika... Yunanistan'daki grev nedeniyle sınır kapıları kapandı!

01.06.2017 - 15:19 | Son Güncellenme:

YUNANİSTAN'da Ekonomi Bakanlığı personelinin grevi nedeniyle, Edirneden Yunanistana açılan Pazarkule ile İpsala sınır kapıları küçük ve büyük araç geçişlerine kapatıldı. Sınır kapılarından sadece taze balık taşıyan TIR'ların geçişine izin veriliyor.

Son dakika... Yunanistandaki grev nedeniyle sınır kapıları kapandı

Yunanistan Ekonomi Bakanlığı personelinin bu sabah başlattığı grev nedeniyle Edirneden ülkeye açılan Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanies ile İpsala Sınır Kapısı karşısındaki Kipi Sınır Kapısı araç ve yaya girişlerine bugün saat 07.00'den itibaren kapatıldı. Yunanistan'da bugün saat 24.00'e kadar sürecek grev nedeniy Pazarkule Sınır Kapısına çıkış yapmak üzere gelenler geri çevriliyor. İpsala Sınır Kapısına gelen TIRlar çıkış yapmak için uzun kuyruklar oluşturuyor.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Yunanistan'daki grev nedeniyle Pazarkule ve İpsala Sınır Kapısı'ndan sadece taze balık taşıyan TIRların geçişine izin verileceğini açıkladı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler