Ekonomi ‘Toyzz Shop’tan 200. mağaza geldi

‘Toyzz Shop’tan 200. mağaza geldi

17.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin önde gelen oyuncakçılarından Toyzz Shop 200 mağazaya ulaştı. 200’üncü mağaza Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş noktası Maltepe Ritim İstanbul’da ebeveyn ve çocukların beğenisine sunuldu.

‘Toyzz Shop’tan 200. mağaza geldi

2001 yılından beri 1700 üzerinde çalışanı ile Türkiye genelinde 48 şehirde ve KKTC’de faaliyet gösteren oyuncak perakendecisi Toyzz Shop, büyümeyi sürdürdüğünü duyurdu.

Haberin Devamı

Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, çocukların daha mutlu olması için çalıştıklarını dile getirerek, “Türkiye’nin lider oyuncak perakendecisi olarak 200. mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Daha fazla çocuğa ulaşmak için büyümeyi planlıyoruz. En yeni mağazamız Anadolu Yakası’nın gözde alışveriş ve yaşam merkezi Ritim İstanbul’da. Oyuncak tutkumuzla, yıl sonuna kadar 40 mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.

Perakende sektörüne yatırım yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Toyzz Shop Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sunman da şunları söyledi:

Yüzde 100 yerli sermayeyle 2001 yılından beri sektöre katkı sağlayarak büyüyoruz. 200 mağazaya ulaştık, yeni yatırımlarımızla da 2018 yılında 40 noktada daha olmayı planlıyoruz. Dijitalleşmeyle birlikte değişen ve büyüyen oyuncak sektöründe çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkileyecek kaliteli, sağlıklı ürünler için yatırımlarımız sürecek.”