EkonomiYapı marketlerdeki pazar payını artırdı

Yapı marketlerdeki pazar payını artırdı

27.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Yapı marketlerdeki pazar payını artırdı

Zincir yapı marketlerinde jakuzi, küvet, duşakabin, el duşları satış rakamlarının yüzde 75-80 oranında kendilerine ait olduğunu söyleyen Src Yapı Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Türkiye’de banyo malzemeleri perakende sektöründe en büyük tedarikçilerdeniz. Başarımızı ürünlerimizin entegre tesisimizden son tüketiciye ulaşmasındaki tüm üretim süreçlerinin kendi fabrikamızda yapılıyor olmasına borçluyuz” dedi.

Hydrocabin, Roxqua ve Hydromix olmak üzere 3 markası olan Src Yapı A.Ş. sadece iç pazarda değil, ihracatta da iddialı. Sürücü, özellikle Avrupa pazarında yüksek teknoloji ile üretilen inovatif tasarımlarıyla ‘made in Turkey’ ürünlerinin tercih edildiğini söyledi.

Sürücü, 2012’de 23 ülkeye ürün satarken, 2015’de bu sayının 40’a çıktığını, bu yıl ise daha da arttığını belirtti. Finansal rakamlarıyla ilgili de Abdurrahman Sürücü, “Geçen yılı 150 milyon TL ciroyla kapattık, bu yılki hedefimiz ise 200 milyon TL’lik ciroya ulaşmak” dedi.

KEŞFETYENİ
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları

Cadde | 06.06.2025 - 07:41

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok ünlü isim sezonu açtı. Ayrılık iddialarında yer alan Cemre Baysel'den Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu'na kadar... İşte ünlü isimlerin plaj tarzı.

Yazarlar