Güncel Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi?

Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi

İnternet dizisi olarak başlayan ve kısa sürede büyük bir başarı elde eden

Haberin Devamı
Adana Sıfır bir dizisi

konusu, atmosferi, teknik ekibi ve oyuncuları ile sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Ekran macerasına YouTube’da başlayan internet dizisi, başarılı yapımları ile dikkat çeken Blutv’de Sıfır Bir-Bir Zamanlar Adana'da adı ile yayınlanıyor.

Adana Sıfır Bir dizisinin çekimleri nerede yapıldı?

Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi

Adana Sıfır Bir dizisi, adından da tahatlıkla anlaşılabileceği üzere Adana’da çekiliyor. Dizinin çekimleri Adana’nın en tehlikeli ve tekinsiz yerlerinden biri olarak addedilen Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleştiriliyor. İnsanların var olma mücadelesine, çete savaşlarına, yozlaşmaya ve haksızlıklara başkaldırışa odaklanan dizinin doğal platosu niteliğindeki Hürriyet Mahallesi; evleri, parkları, sokakları, insanları ve daha nicesiyle ekrana yansıyor. Dizi ilk bakışta Hürriyet Mahallesi'ndeki günlük yaşamı anlatıyor gibi görünse de, senaryo çok daha büyük meselelere değiniyor.

Haberin Devamı

Adana Sıfır Bir dizisinin konusu nedir?

Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi

Adana Sıfır Bir dizisi

konusu itibari ile izleyicilerin yoğun ilgisini çekiyor. Dizi, çete savaşlarını ekrana taşıyor. Senaryo, Adana’nın Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan bir grup gencin kendi çetelerini oluşturmalarını ve bu beraberlikle yasa dışı yollardan fuhuş ve uyuşturucuya karşı olan mücadelelerini ele alıyor. Göç alanı olan ve illegal olayların bolca yaşandığı Hürriyet Mahallesi'nde büyümüş olan Cio, Sarsılmaz, Anafor ve Savaş hem kadın ticareti ve uyuşturucuya hem de mahalle sakinlerine sırt çevirenlere karşı birlik oluyor ve mücadele veriyor. Rap müzik, grafiti ve sokak kültürünün hakim olduğu dizide, karakterler amaçlarına ulaşmaya çalışırken pek çok düşman ediniyor. Diğer yandan mücadeleleri sürerken dostlukları da güçleniyor. Karakterlerin geçmişlerine ve dostluklarına, mahallelinin olaylar içerisindeki konumuna, yasa dışı işlerin sertliğine de yer veren dizi gerçekçi diyalogları ve karakterleri ile büyük beğeni topluyor.

Adana Sıfır Bir dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Adana Sıfır Bir Dizisi Nerede Çekildi

Adana Sıfır Bir dizisinde Savaş karakterini Savaş Satış, Cio karakterini Cihangir Ceyhan, Anafor’u Burak Şahin, Özgür karakterini Özgür Meriç, Avukat Kenan’ı Kadri Beran Taşkın, Cabbar’ı Burak Şafak canlandırıyor. Çukurova Drama Topluluğu’nda beş yıl uygulamalı tiyatro eğitimi almış olan Savaş Satış, Sıfır Bir Adana’daki oyunculuğu ile büyük beğeni topluyor. Müzik arka planında Esat Bargun’un bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Kadri Beran Taşkın oturuyor. Konusu, olayların işleniş biçimi ve atmosferi ile kısa sürede başarı elde eden

Haberin Devamı
Adana Sıfır Bir dizisi

BluTV’de izleyiciyle buluşuyor. Ayrıca dizinin ilk sezonları YouTube üzerinden izlenebiliyor.