Dekorasyon Balkonlarınız İçin Hemen Kopya Çekebileceğiniz 10 Şık Fikir!

Balkonlarınız İçin Hemen Kopya Çekebileceğiniz 10 Şık Fikir!

Son Güncellenme:

.

Balkonlarınız İçin Hemen Kopya Çekebileceğiniz 10 Şık Fikir

Yılın o en keyifli vakti geldi çattı! Artık güneşli sabah kahvaltıları, keyifli çay ve kahve saatleri ve neşeli akşam yemekleri için balkonlarımızı düzenleyip açık havanın tadını çıkarmaya hemen başlayabiliriz! Peki bu güzel günleri daha güzel ve daha konforlu bir balkonda geçirmek istemez misiniz? Öyle büyük bütçeler ayırmanıza da gerek yok, ya da balkonunuzun harika görünmesi için illa ki kocaman metrekarelere de ihtiyacınız yok; en küçük balkonda bile son derece ekonomik çözümlerle huzur dolu ve keyifli bir atmosfer ortaya çıkarmak mümkün. Nasıl mı? İşte size ilham verecek, isterseniz doğrudan bire bir uygulayabileceğiniz, isterseniz kendi yaratıcılığınızla kendi balkonunuza uyarlayabileceğiniz birbirinden güzel 10 şık, konforlu ve kullanışlı balkon dekorasyonu fikri!

Haberin Devamı

Bahar havası!

Pflanzenfreude.de

Tabii ki balkon denilince akla ilk yeşil bitkiler ve rengarenk çiçekler gelmeli! Balkonunu yenileyenlere ilk ve mutlak tavsiyemiz elbette ki balkonlarını bu canlı ve mis kokulu çiçek ve bitkilerle donatmaları olacak.

Romantik mumluklar

Roof terrace 2 Paul Newman Landscapes

Yaz akşamlarını açık havada geçirmenin zaten her zaman romantik ve yumuşak bir enerjisi vardır, bu enerjiyi kuvvetlendirmenin en şık yollarından biri de bu örnekteki gibi şık mumluklar.

Neşeli kırlentler

Balkon Pink Pug Design Interior

Beğendiğiniz eğlenceli kumaşlardan kendiniz kolaylıkla dikebileceğiniz sevimli kırlentlerle balkonunuzun oturma alanına pozitif enerji ve konfor katabilirsiniz.

Duvar rafları

DIE BALKONGESTALTER

Mini balkonları canlandırmak o kadar da kolay olmuyor çünkü zaten çok kısıtlı bir alanda mini bir dinlenme alanı anca oluşturabiliyorsunuz ve huzurlu ama sıradan bir görüntü oluşuyor çoğu zaman. Duvar rafları kullanmak alanın dikey kullanımına ve yer tasarrufu sağlayarak şıklık yaratacak süslemeler yapabilmeye harika bir örnek teşkil ediyor.

Haberin Devamı

Güneşlenme alanı

Tatiana Doria, Diseño de interiores

İnternet mağazalarından kolaylıkla bulabileceğiniz ve fiyatları aşağı yukarı 75 TL’den başlayan şezlonglardan satın alarak balkonunuzu tüm yaz keyfini çıkarabileceğiniz konforlu bir güneşlenme alanına dönüştürme fikrine ne dersiniz?

Portatif mangal

Porthleven LEIVARS

Mangal seviyorsanız ama balkonunuz küçük olduğu için mangal keyfi yapamıyorsanız taşınabilir modern barbekülerle bunu değiştirebilirsiniz!

Armut koltuklar

Decking legnoLe Verande srls

Son yıllarda bir hayli popüler olan ve insanda üzerine gömülüp tüm stresten uzaklaşıp öylece tatilin tadını çıkarma isteği yaratan armut koltuklar balkonlar için de mükemmel bir mobiluya seçeneği elbette. Üstelik sıradan mobilyalara göre daha da ekonomik bir tercih.

Pratik ahşap zemin uygulamaları

30X30 CM GEÇMELİ AKASYA AHŞAP YER KAROSUGroup Enerji Yapı Dekorasyon

Eğer eski bir evde oturuyorsanız ve balkonunuz da bir süredir elden geçmediyse, yepyeni bir atmosfer katmak için harika bir fikrimiz var: Birbirine geçmeli yapılarıyla kolaylıkla uygulamasını yapabileceğiniz ahşap balkon zeminleri ile hem doğal hem de taze bir balkon dekorasyonu ortaya çıkarmak çok kolay!

Haberin Devamı

Salıncak koltuk

London Bridge, London Urban Roof Gardens

Listedeki diğer seçeneklere göre biraz pahalı bir yatırım olacağının farkındayız, ama salıncak koltuklar yaz akşamlarının vazgeçilmezi değil mi?

Hamak keyfi!

Balayı Evi Hoyran Wedre Country Houses

Eğer salıncak koltuktan biraz daha fazla yeriniz varsa ve bu örnekteki gibi geniş bir balkona sahip bir evde yaşıyorsanız çok şanslısınız çünkü herkesin bayılacağı bir hamakla balkonunuzu huzurlu ve konforlu bir tatil yerine dönüştürebilirsiniz.

Daha fazla fotoğraf ve seçenek için:Homify