Güncel Emret Komutanım Dizisi Nerede Çekildi?

Emret Komutanım Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Emret Komutanım Dizisi Nerede Çekildi

Televizyon dizileri Türkiye’de hemen her yaştan izleyiciden büyük ilgi görüyor. Dizilerin konuları, oyuncuları, senaryoları izleyiciler tarafından çok yakından takip ediliyor. Özellikle bazı diziler yayına girdikleri günden itibaren geniş kitlelerce beğenilerek televizyon ve reyting fenomeni haline gelebiliyor. Emret Komutanım dizisi de uzun bir dönem boyunca reyting rekorları kırmış ve seyircinin takdirini kazanmış fenomen diziler arasında yer alıyor. İşte yayınlandığı her akşam reytingleri altüst eden Emret Komutanım dizisinin konusu, oyuncuları ve çekimlerinden notlar:

Haberin Devamı

Emret Komutanım dizisinin konusu neydi?

Emret Komutanım Dizisi Nerede Çekildi

Emret Komutanım dizisi ilk olarak 9 Haziran 2005 tarihinden itibaren her Perşembe akşamı Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Bir komedi ve gençlik yapımı olarak yapılandırılan dizide, askerlik dönemi ve askeriyede geçen olaylar mizahi bir bakış açısıyla canlandırıldı. Altıoklar Film Prodüksiyon tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, karargahta geçen gündelik yaşamı, asker-komutan diyaloglarını esprili bir dille ve hiciv unsurlarıyla harmanlayarak izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Genç yeteneklerin usta oyuncularla ortak sahnelerindeki pek çok replik de fenomen dizi replikleri arasında yerini aldı.

Emret Komutanım dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer aldı?

Yönetmenliği Kartal Tibet, Mustafa Altıoklar, Oğuz Yalçın, Kartal Çidamlı gibi usta isimlerce yürütülen dizide yetenekli ve büyük bir oyuncu kadrosu rol aldı. Oyuncuları arasında yer alan Arda Kural, Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Semiyan Midyat, Engin Hepileri, Rüzgar Erkoçlar, Sinemis Candemir, Seda Akman, Başay Okay, Demir Karahan, Şebnem Shaeffer, Durul Bazan, Cüneyt Sayıl, İsrafil Köse, Mehmet Kurt, Damla Debre, Bora Karakul, Ruhi Yapıcı, Elif Sümbül Sert, Orhan Aydın, Nefise Karatay, Kenan Işık, Tuluğ Çizgen gibi yetenekli ve uyumlu çalışan isimler, canlandırdıkları karakterlerle dizi fenomenleri arasında yerlerini aldı.

Haberin Devamı

Emret Komutanım dizisi nerede çekildi?

Emret Komutanım Dizisi Nerede Çekildi

Senaryosu Sermiyan Midyat, Ömer Genç, Ömhur Kaynak, Yılmaz Okumuş, Alper Erze, Ayhan Sonyürek, Meriç Acemi, Caner Güler, Ebru Hacıoğlu ve Müfit Can Saçıntı tarafından kaleme alınan dizinin çekim mekanları da ilgi odağı oldu. Müzikleri Tolga Çebi tarafından aranje edilen, görüntü yönetmenliğini Lefteris Agapoulakis, Baybars Tekin, Ercan Durmuş ve Ercan Özkan’ın yürüttüğü, sanat yönetmenliğini Nevnilah Küçükgörmen, Tolunay Türköz, İbrahim İlden ve Fatoş Suda’nın üstlendiği ve her hafta büyük beğeniyle takip edilen dizi kamuoyunda 56. Piyade Alayı olarak anılan yerde çekildi. 56. Piyade Alayı lağvedilmiş olup bu alan geçmişte Halkalı Ziraat ve Tarım Lisesi olarak da kullanıldı. Sefaköy ve Halkalı arasında konumlanan bu mekana günümüzde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi adı verildi.