Dekorasyon Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli?

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli?

Son Güncellenme:

.

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli

Yaz tatilini daha eğlenceli ve keyifli kılmanın anahtarı gökyüzündeki yıldızlarda saklı. Geriye dönüp baktığınızda yüzünüzü gülümsetecek tatil anılarına sahip olmanız için burcunuzun özelliklerini göz önünde bulundurarak bir tatil planı yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Her burcun yönetici gezegeni, dolayısıyla da karakteri birbirinden farklı. Arkadaşınızın tavsiye ettiği ve gezi rehberlerinde oldukça keyifli olarak anlatılan tatil beldesinden eğlenmeyerek dönmenizin nedeni tabir-i caizse yıldızınızın barışmaması olabilir. Burçlara göre yaz tatili rehberi şimdiye dek yaşamadığınız derecede keyifli bir tatili sizlere sunabilir.

Macerasever Koçlar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Macera ve kaşiflik Koç burçlarının ruhlarında var. Hal böyle olunca onlara deniz, kum ve güneş üçgeni yetersiz gelebiliyor. Koç burcu insanları, ilk defa ayak bastıkları ve üzerinde keşfedilecek pek çok yer olan tatil beldelerinden çok daha keyif alıyor. Sınırları zorlamayı sevdikleri için doğa ile iç içe geçen bir tatil onları hem dinlendiriyor hem de eğlendiriyor. Hele bir de rafting ve yamaç paraşütü gibi ekstrem sporları deneyebildikleri bir tatil onlar için unutulmaz oluyor. Türkiye'de Fethiye Ölüdeniz size tüm beklentilerinizi sunabilir. Yurt dışında bir tatil planlıyorsanız Balkan ülkeleri turu yüreğinizdeki gezgine hitap edebilir.

Güzelliklere Düşkün Boğalar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu insanları genel olarak güzelin peşine düşüyorlar. Güzel bir manzara, sakince yiyebilecekleri lezzetli yemekler ve zengin bir kültür onlar için vazgeçilmez tatilin anahtarları. Bir plana bağlı kalmadan, keyifleri nasıl isterse, yaşayabilecekleri bir tatil arayışındalar. Keyfine düşkün oldukları için tatil istekleri içerisinde bir miktar lüks de bulunuyor.Bodrum'un kusursuz manzarası onlar için iyi bir seçenek olabilir. Çok uzaklaşmadan yurt dışına açılmak isterseniz de Santorini size aradığınız tüm konforu ve güzelliği sunabilir.

Entelektüel İkizler

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
İkizler burcu insanları için tatil demek rutin gidişatı kıracakları bir değişiklik demek. Durağan bir tatil İkizler burcunun enerjik kişiliğine pek uymaz. Tatilin her anını dolu dolu yaşamayı seven İkizler burcu, bedenen ne kadar meşgullerse beyinlerini de o denli çalıştırmayı seviyorlar. Farklı aktiviteleri barındıran tatil planları onları çok mutlu ediyor. Plajların yanı sıra tarihi yer ve müzelerin olması onları sevindiriyor. Likya Yolu'nu yürümek size farklı bir tatil deneyimi sunabilir. Yurt dışında bir tatil yapmak istiyorsanız İtalya'yı ziyaret edebilir, hem plajlarının hem de tarihi dokusunun tadını çıkarabilirsiniz.

Hassas Yengeçler

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Yengeç burcu insanlarının birçoğu tatili su ya da denizden uzak düşünemiyor. Lüks oteller yerine butik otellerde konaklamayı seven Yengeçler, tatil yapmayı planladıkları yörenin kültürünü de yakından yaşamayı tercih ediyorlar. Romantik uzun yürüyüşler yapabilecekleri, sessiz ve sakin bir tatil onlar için bire bir. Yengeç insanları tatilde çok fazla para harcamaktan ziyade hesaplı fakat kendilerini evlerinde hissedebilecekleri tatil seçeneklerinden çok daha fazlasıyla hoşlanıyorlar. Bungalovlarda konaklayabilecekleri Olimpos keyifli bir tatil seçeneği olabilir. Yurt dışında bir tatil için de Tibet onlara aradıkları ruhani deneyimi sunabilir.

Lüks Düşkünü Aslanlar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli

Haberin Devamı

Aslanlar genelde garantici olarak tanınsalar da tatil söz konusu olunca zengin kültürleri olan kalabalık şehirler onları mutlu ediyor. Zor şartlarda tatil yapmak onların lügatında kesinlikle yok. Lüks otellerde konaklayabilecekleri, en lezzetli yemekleri tadabilecekleri ve bolca dans edebilecekleri bir tatil onlar için biçilmiş kaftan. Sessiz sakin yerlerden ziyade kalabalıklardan hoşlanan Aslan burcu insanları için Alaçatı benzersiz olabilir. Yurt dışı tatili için ise Rodos'un sıcaklığı onları büyüleyebilir.

Plancı Başaklar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Tatillerini en ince ayrıntısına kadar planlamayı seven Başak burcu insanları, beklenmedik sürprizleri barındıran tatillerden pek hoşlanmıyor. Enerjik yapısı sebebiyle durağan yapıdaki tatil planlarına pek gelemese de tüm yılın stresini atabilmek adına tatiline spa ve masajı dahil etmeden de duramıyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra devasa lüks otelleri ile Belekkalbinizi çalabilir. Yurt dışında bir tatil hayal ediyorsanız kusursuz şehir planlaması ile Paris sizin için birebir.

Sosyal Teraziler

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Denge ve uyum aşığı Terazi burcu insanları için sessiz ve sakin bir tatil ideal gibi görünse de sosyalleşebilecekleri tatil seçeneklerinde çok daha mutlu oluyorlar. Bol gezmeli ve bol eğlenceli bir tatil neşelerinin etraflarındaki insanlara da bulaşmasını sağlayabilir. Müze ve sanat galerilerini gezmekten hoşlanan Teraziler, tatilde bolca alışveriş yapmaktan da vazgeçemiyorlar. Kamp yapmaktan ziyade butik yapıdaki otellerde konaklamayı tercih ediyorlar. Pek çok sanatçının da tercih ettiği Bozcaada onlar için iyi bir seçim olabilir. Yurt dışında tatile çıkmayı düşünüyorlarsa Amsterdam ruhlarını doyurabilecekleri bir seçim olabilir.

Gizemli Akrepler

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Yalnız başına kalmaktan büyük keyif duyan Akrep burcu insanları, pek keşfedilmemiş rotalarda kendilerini huzurlu hissediyorlar. Lüksten ziyade konfor arayışında olan Akrepler, arada sırada da olsa kendileri ile baş başa kalabilecekleri bir tatilde huzur buluyorlar. Deniz ya da göl kenarı alanlar onları mutlu ediyor. Sadece denizden ulaşılabilen Büyük Çatı Koyugüzelliğiyle sizi büyüleyebilir. Yurt dışı tatili için ise UNESCO kültür mirasları listesinde olan Katmandu büyüleyici yöresel kültürüyle aklınızı çelebilir.

Seyahat Tutkunu Yaylar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Enerjisi yüksek Yay burcu insanları tatili yenilenmenin bir başka yolu olarak görüyor. Aktivitelerle dolu, yerlerinde duramayacakları bir tatil onlar için ideal. Outdoor aktivitelerini özgürce yapabilecekleri ve ilk defa ayak basacakları seçenekler onları mutlu edebilir. Doğa yürüyüşleri, su ve rüzgar sporları yapabilecekleri Datçaonlar için iyi bir seçenek olabilir. Yurt dışına çıkmayı planlıyorlarsa enerjisi tükenmeyen gece hayatıyla Prag onlara iyi gelebilir.

Dur Durak Bilmeyen Oğlaklar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Oğlak burcu insanları her ne kadar çevrelerince işkolik olarak tanınsalar da kültürel zenginlikleri ağır basan yerlerde tatil yapmaktan büyük keyif alıyorlar. Tarihi dokunun korunduğu yerler kadar doğal güzellikleri barındıran yerleri de çok seviyorlar. Doğada yürüyüş yapmaktan usanmayan Oğlaklar, arkeolojik kazılara da ilgi duyuyorlar. Mimari dokusu korunmuş olan Amasya onlar için ilginç bir tatil seçeneği olabilir. Yurt dışı tatili için tarih kokan sokaklarıyla Budapeşte cazip bir seçenek olabilir.

Bağımsız Ruh Kovalar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Her dakikası planlanmış tatil turlarında rahat edemeyen Kova burcu insanları, içinde sürprizlerin barındığı tatillerden büyük keyif alıyorlar. Özgürlüğüne düşkün olmaları doğa harikası ve biraz ıssız yerleri keşfetmeyi sevmelerine neden oluyor. Her ne kadar teknoloji bağımlısı gibi görünseler bile güzellikleri görebilmek için ıssız yerlerde tatil yapabiliyorlar. Entelektüel yapıları nedeniyle tarih ve doğanın iç içe geçtiği Cunda Adasıiyi bir seçenek olabilir. Meraklı bir yapıya sahip olmaları, yurt dışında bir tatil hayal ediyorlarsa, Berlin iyi bir seçenek yapabilir.

Romantik Balıklar

Hangi Burç Yaz Tatilini Nerede Geçirmeli
Hayalperestliği ile tanınan Balık burcu insanları sıradan bir tatilden ziyade romantik ögeler barındıran ve hayal güçlerini besleyecek tatil seçeneklerinden hoşlanıyorlar. Deniz manzaralı küçük bir otelde konaklayarak mutlu olabilecek Balıklar, tatilleri esnasında bolca fotoğraf çekmekten ve yeni yerler keşfetmekten hoşlanıyorlar. Programlanmış tatillerden ziyade onlara ilginç gelen aktiviteleri anında yapmaktan hoşlanıyorlar. Güzelliği ve sanatla iç içe yapısı ile Seferihisaronlar için hoş bir alternatif olabilir. Sıcacık insanları ile birlikte keşfedebileceğiniz pek çok farklı yeri olan İspanya yurt dışı tatili için ideal seçenekler arasında yer alıyor.