Güncel Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor

Yoksul bir ailenin hayata tutunma çabalarını anlatan Kanatsız Kuşlar dizisi izleyicileri her perşembe ATV ekranlarına kilitliyor. 15 Haziran 2017’de başlayarak bugüne kadar 37 bölümü yayınlanan dizinin yapımcılığını birçok başarılı diziye imza atmış olan Koliba Film ve Ata Türkoğlu üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğuna Kemal Uzun’un ölümünün ardından Yalancı Bahar ve Zerda ile tanınan Serkan İpekören geçmiştir. Senaryosu ise çok sevilen dizi ve filmlerin senaristi Hakan Haksun’a aittir. Peki daha ilk bölümünden itibaren hüzünlü hikâyesi ile izleyicinin kalbine dokunmayı başaran Kanatsız Kuşlar dizisi nerede çekiliyor? Diziye hayat veren başarılı oyuncular kimler?

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar Dizisinin Konusu

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor

Babalarının ölümüyle yoksulluğa mahkûm olan Zeynep, Cemre, Emre ve Aysun; anneleri Nefise’nin fedakârlıklarıyla hayata tutunmaya çalışmaktadırlar. Genç yaşta anne olan güzel Nefise, anlayışlı kızı Zeynep’i, gözü yükseklerde olan Cemre’yi, başı dertten kurtulmayan oğlu Emre’yi ve küçük kızı Aysun’u her türlü kötülükten korumak için beklenmedik olayların pençesine düşer. Ailenin başından geçen olayları, aşkları; hayatla ve insanlarla olan mücadelelerini anlatan dizi dramatik bir hikâyeye sahip.

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor

Deniz Bolışık, Melis Tüzüngüç, Gizem Güneş, Emir Özden, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur’un başrolleri paylaştığı dizide; Deniz Bolışık (Nefise); eşinin ölümünden sonra çocukları için her şeyi yapmaya hazır, ailesi için çaresizce çırpınan bir anneyi canlandırıyor. Melis Tüzüngüç (Zeynep); kardeşleri için kendi hayallerinden vazgeçen fedakâr abla rolünde. İstemeden Ahmet ve Onur arasında büyük bir mücadeleye sebep oluyor. Gizem Güneş (Cemre); Nefise’nin sahip olduklarıyla yetinmeyen asi kızını canlandırıyor. Emir Özden (Emre); Nefise’nin suça meyilli oğlu rolünde. Ümit İbrahim Kantarcılar (Onur); Zeynep’e aşık olan başarılı bir iş adamını canlandırıyor. Ahmet Varlı (Ahmet); Zeynep’i ölesiye sevdiği için Onur’la mücadele eden genç rolünde. Fatih Al (Muzaffer); zengin, güçlü bir ailenin üyesi olan ve Nefise’ye aşık iş adamını canlandırıyor ve Servet Pandur (Azime); çocukların halası rolünde. Nefise’nin kenar mahallelerden büyük bir malikaneye uzanan hayatında en büyük pay sahibi. Fakat kendi çıkarı için her şeyi yapabilecek bir karakter rolündedir.

Haberin Devamı

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kanatsız Kuşlar Dizisi Nerede Çekiliyor

ATV ekranlarında fırtına gibi esen dizi, çekim yerleri ile de merak ediliyor. Dizide fakir ve zengin ailelerin hikâyesi bir arada yansıtıldığı için sahnenin gerekliliklerine göre farklı semtlerde setler kuruluyor. Genel olarak çekimleri İstanbul Beykoz’da devam eden dizide kimi zaman daha yoksul yerleşim yerleri kimi zamansa varlıklı ailelerin bulunduğu semtler kullanılıyor. Sahibinin isteği üzerine yeri tam olarak açıklanmayan ve dizide bolca görünen villa da Reşadiye'de yer alıyor.