Dekorasyon Katlanabilen Bavul İle Seyahatin Tadını Çıkartın!

Katlanabilen Bavul İle Seyahatin Tadını Çıkartın!

Son Güncellenme:

.

Katlanabilen Bavul İle Seyahatin Tadını Çıkartın

Minimalist yaşam tarzını benimseyenler için başarılı bir alternatif olan Muji bavul, kullanışlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Kullanıcıları için maksimum avantaj sunmayı amaçlayan bavul, orijinal boyutunun yarısına kadar katlanarak küçültülebilme imkânı sunuyor. Bu yönüyle saklanıldığı yerde fazla yer kaplamayan ve seyahat sırasında büyük rahatlık sağlayan ürün, açılarak kullanıldığında geniş bir saklama alanı sunuyor. Karmaşadan uzak ve akıl dolu bir tasarıma imza atan Muji bavul, minimalist akımın en yaygın olduğu Japonya’dan dünyaya ulaşıyor.

Haberin Devamı

Seyahat alışkanlıklarınızda yeniliğe hazır olun

https://youtu.be/XLWZP1cEYHY Bavulun kullanımı oldukça basit. Sade ve hafif malzemelerden oluşan bavul seyahat sırasında yalnızca tek bir bavul kullanarak tüm ihtiyaçlarınızı taşıyabilmeniz için pratik çözümler barındırıyor. Bavulun etrafında bir körük kısmı mevcut. Ortalama her bavulda bulunan bu körük tasarımını diğer bavullardan ayıran özellik ise, bavulun orijinal boyutlarının iki katına kadar ulaşabiliyor olması. Bavulu açtıktan sonra ürünün yan yüzeylerini çevreleyen dört adet plakayı yukarı doğru kaldırılıp sabitlenerek körük kısmının dik ve sağlam durması sağlanıyor. Bu sayede bavulun içine ağır eşyalar yerleştirilse de bavulun taşınması sırasında dış yüzeyin aşağı doğru sarkma ya da yerle temas etme ihtimali engelleniyor.

Haberin Devamı

Modern tasarım anlayışının yeni örneği Muji bavul

Katlanabilen Bavul İle Seyahatin Tadını Çıkartın

Abartıdan uzak, oldukça sade görünümlü Muji bavul tasarımında kullanım ihtiyaçları ön planda tutuluyor. Bavulun ağırlığı minimum düzeyde tutularak taşıma kolaylığı desteklenirken, uçak yolculuklarındaki yük kısıtlamaları konusunda da fayda sağlanıyor. Pek çok yönüyle yolculuk için doğru ürün olduğunu kanıtlayan Muji bavul kendi alanında büyük kolaylık sağlıyor. Seyahatiniz için gerekli tüm eşyalara yeterli alan sunan bavulun üzerinde farklı boylarda cepler de bulunuyor. Seyahatinizin sonunda bavulun içini boşalttıktan sonra yer kaplamaması için yanlarındaki plakaları çıkartarak küçültebilir, dilediğiniz alanda saklayabilirsiniz.

Ek seçeneklerle yolculuğunuzu kolaylaştırın

Katlanabilen Bavul İle Seyahatin Tadını Çıkartın

Bir el çantasıyla birlikte sunulan bavul ile el bagajı aynı anda tek elle taşınabiliyor. Uyumlu alt yüzeyleri sayesinde el bagajınızı bavulun üzerine yerleştirebilir, el çantasının sapını bavulun çekme koluna yerleştirerek rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Valizle birlikte alabileceğiniz el çantası da sunduğu saklama alanı bakımından benzer özellikler taşıyor. Genişletilebilir çanta seyahat sırasında yanınızda taşmak isteyeceğiniz eşyalar için fazladan alan sunuyor. Yanınızda taşımak istediğiniz eşyaların kaplayacağı alana göre çantayı büyük ya da küçük olarak kullanabilirsiniz. Yolculuk sırasında kullanım kolaylığı ve depolama imkânı bakımından avantaj sağlayan Muji bavul ve el çantası, minimalist anlayışın en kullanışlı ürünlerinden biri oluyor.