Güncel Şık, Sade ve Klas: John Hamm'in Evi

Şık, Sade ve Klas: John Hamm'in Evi

Son Güncellenme:

.

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Mad Men'in Don Draper'ı Jon Hamm, New York City'deki dairesi dikkat çeken mimarisi ve iç dekorasyonu ile göz dolduruyor. Ünlü aktör Kaliforniya'da ev satın aldıktan sonra Central Park'ın yakınındaki çatı katı evini kiraya vermişti. Jon Hamm'ın evi 93 metrekarelik yaşam alanı ile New York'un tarih kokan sokaklarından birinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Jon Hamm’in evi Rosario Candela imzalı

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Bir dönemin fenomen dizisi Mad Men, başarısını Emmy Ödülleri'nde kazandığı zaferlerle süslemişti. Defalarca en iyi drama seçilen ve bir çok dalda ödüle layık görülen dizi, 1960'ların New York'unda geçiyordu. Dizide canlandırdığı reklamcılık dehası Don Draper ile oyunculuk kariyerini başka bir noktaya taşıyan Jon Hamm'ın Rosario Candela tasarımlı binada yer alan çatı katı dairesi de en az dizideki evi kadar dikkat çekiyor.

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Ünlü aktör, 2 yataklı ve 2 banyolu evini 2013 yılında 2.5 milyon dolara satın almıştı. Ev, modern ve dinamik tasarımı ile Don Draper stilinden biraz uzak ama Jon Hamm'den birçok iz taşıyor. Gün ışığını cömertçe içeriye alan camlar, yüksek tavanlar, modern tasarım, şömine ve açık renk mobilyalar Hamm'ın dünyasına adeta ayna tutuyor.

Haberin Devamı

Central Park'ın muhteşem manzarası

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Jon Hamm'ın evi, Central Park manzaralı 2 adet terası ile son derece çekici... Salon, yemyeşil ağaçlara açılan 2 adet pencerenin ortasındaki şömine ile, doğayla baş başa olduğunuz hissini veriyor. Salonun devamındaki yemek odasında 10 kişilik bir yemek masası bulunuyor. Buradaki aydınlatmayı Lindsey Adelman avize sağlıyor. Pencereler ve her iki taraftan terasa çıkmanızı sağlayan cam kapılar, dışarı her baktığınızda New York'ta olduğunuzu hatırlatıyor.

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Üstelik bu alan gökyüzünü seyretmenize imkan veren 2 adet tavan penceresi ile sıradan akşam yemeklerini bile romantik anlara çeviriyor. Cerrara mermer tezgah, Bertazzoni paslanmaz çelik ürünler, ağaç kaplama mutfak masası ve özel ahşap işçiliği ile zenginleşen mutfak, gün ışığının içeri girmesine fırsat veren büyük pencere ile aydınlanıyor. Beyaz ağırlıklı mutfak dolapları ve raflar, ahşap zemin ile mükemmel uyum sağlıyor.

Rahat bir uyku için sade bir yatak odası

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Ana yatak odasında büyük bir gömme dolap ve ebeveyn banyosu bulunuyor. Her iki duvarda bulunan cam paneller sayesinde oldukça aydınlık olan yatak odasının tasarımında da evin geri kalanıyla uyumlu olacak şelilde beyaz ve sade mobilyalar kullanılmış. Jon Hamm, ikinci yatak odasını ise çalışma odası olarak dizayn etmiş.

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

Şık, Sade ve Klas: John Hammin Evi

New York'da, yukarı batı bölümünde yer alan Jon Hamm'ın evi, dışarıdan bakıldığında sizi eski dönemlere götürüyor. Çatı katında yer alan evin modern dekorasyonu ve muhteşem Central Park manzarası görenleri büyülüyor.