Güncel Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi?

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Yanımda Kal filmi, İstanbul ve California merkezli Luckyred Films ve Sony International iş birliği ile Shebnem Aşkın yapımcılığında hayata geçirildi. Senaryosunu Çağlar Yurt'un yazdığı Yanımda Kal filminin yönetmen koltuğunda ise Son Ders: Aşk ve Üniversite, Sizi Seviyorum, Dünyanın En Güzel Kokusu gibi filmlere de imzasını atmış olan Mustafa Uğur Yağcıoğlu oturuyor. 2018 sonunda vizyona giren filmin baş rolünü son zamanlarda oyunculuğu ve samimi tavırlarıyla beğeni kazanan Çağlar Ertuğrul ve dizilerdeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Meral Aral üstleniyor. Dram türündeki film, hayatın içinden hikayesi, başarılı oyunculukları, kurgusu ve güçlü sinematografisiyle seyircileri içine çekiyor.

Haberin Devamı

Hayatın İçinden Bir Hikâye

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Yanımda Kal filmi, kendini işine adamış olan bir iş adamı ve sokakta şarkı söyleyerek para kazanan bir kızın hayatlarının kesişmesiyle başlıyor. Çağlar Ertuğrul'un üstlendiği Emir Kurt karakteri, hayatını tamamen başarılı olmak üzerine kurmuş bir iş adamı. Gece gündüz işiyle meşgul olmak dışında hiçbir uğraşı yok.

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Tamamen başarıya odaklandığı için hayatın tüm gerçeklerini ve keyifli anlarını kaçıran Emir Kurt, iş hayatında başarılı olsa da pek çok güzel duyguyu ıskalayarak yaşadığının farkına varıyor. Bu mekanik ve tek düze hayatı, Meral Aral tarafından canlandırılan Zeynep karakteriyle karşılaşmasına kadar devam ediyor.

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Zeynep'in hayatın her anını keyif alarak yaşamaya çalışması ve küçük detaylarla mutlu olan yapısı, Emir'in de hayata bakış açısını değiştiriyor. Tamamen tesadüf eseri bir araya gelen bu iki genç insan, kısa sürede birbirilerinin hayatında önemli bir yer ediniyorlar. Emir, Zeynep sayesinde duygularını ve gerçekten yaşadığını hissetmeye başlıyor. Ancak bu büyü, Emir'in Zeynep'in amansız bir hastalığa yakalandığını öğrenmesiyle bozuluyor.

Haberin Devamı

Sapanca'nın Doğasından Masalsı Sahneler

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Yanımda Kal filminin profesyonel ve deneyimli oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş gibi isimler de yer alıyor. Galalarda Meral Aral'ın "tatlı ve naif bir aşk hikâyesi" olarak tanımladığı filmin çekimleri İstanbul ve Sapanca'da yaklaşık 1 aylık sürede gerçekleştirildi.

Yanımda Kal Filmi Nerede Çekildi

Sapanca'nın mükemmel göl ve doğa manzaları sayesinde izleyicilere görsel şölen yaşatan Yanımda Kal filmi, sıcak, samimi ve kalbe işleyen hikâyesiyle hemen herkesi kendine bağlıyor. Sıcak bir aşk hikâyesinin anlatıldığı film, dramatik geçişleriyle de izleyenlerinin kalbine dokunuyor. Filmin oyuncularından Tuna Arman'ın "Hayata geç kalmamayı anlatıyor" şeklinde anlattığı filmde hemen herkes kendinden bazı parçalar bulabiliyor.