Gündem 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı, ne zaman hangi saatlerde sokağa çıkacaklar? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı, ne zaman hangi saatlerde sokağa çıkacaklar? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamaları sürüyor. 65 yaş üstü vatandaşlara dışarı çıkma izni gelip gelmeyeceği gündemde konuşuluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün Kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Kabine toplantısında bu konunun konuşulması bekleniyor. Peki 65 yaş üstü dışarı çıkma izni mi gelecek?

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı kalktı mı, ne zaman hangi saatlerde sokağa çıkacaklar 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek

65 yaş üstüne dışarı çıkma izni mi gelecek? sorusunun cevabı araştırılıyor. Corona virüs nedeniyle birçok alanda çeşitli alanlarda tedbirler alındı. 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkma kısıtlamaları getirildi. Yasağın ne zaman kalkacağı ise merak ediliyor. Peki 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Haberin Devamı

 65 YAŞ ÜSTÜNE DIŞARI ÇIKMA İZNİ Mİ GELDİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapyıro. Cumhurbaşkanı Erdoğan 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir açıklama gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 65 yaş üstü için şu ifadeleri kullandı:

65 yaş üstü gruba ilk etapta sokağa çıkma sınırlandırılması günlerinin birinde ve 4 saat süreyle yürüme mesafesiyle dışarı çıkma imkanı getiriyoruz. 11 ve 15 saatleri arasında gerçekleştiriyoruz.