Gündem9 yaşındaki kız son anda kurtuldu

9 yaşındaki kız son anda kurtuldu

23.05.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Konya’da Orgeneral Bedrettin Demirel İlkokulu öğrencisi R.S., evinden çıkıp, aynı sokaktaki okuluna giderken, iddiaya göre 40 yaşlarında bir erkek “Ben senin amcanım” diyerek otomobile binmesini istedi.

9 yaşındaki kız  son anda kurtuldu


R.S., de “Ben sizi tanımıyorum. Siz benim amcam değilsiniz” diyerek, ayrılmak istedi. Bunun üzerine şüpheli tarafından zorla otomobiline bindirilmek istenen R.S., elinden kurtularak yakınlardaki bir markete sığındı.
Market sahibinin haber vermesiyle gelen polislere olayı anlatan R.S., “Bana ‘ben senin amcanım’ dedi. Ben de sizi tanımıyorum dedim. Sonra da kaçtım. Daha önce görmüştüm, ama kim olduğunu bilmiyorum” dedi.
R.S., ailesi ve polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Polis, verilen eşkal üzerine şüphelinin bulunması için çalışma başlattı.

KEŞFETYENİ
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları
Ünlü isimler yaz sezonunu açtı! 3 güzelden plaj pozları

Cadde | 06.06.2025 - 07:41

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte birçok ünlü isim sezonu açtı. Ayrılık iddialarında yer alan Cemre Baysel'den Yunanistan'a giden Afra Saraçoğlu'na kadar... İşte ünlü isimlerin plaj tarzı.

Yazarlar