Gündem AÖF SINAV giriş yerleri sorgulama: AÖF final sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

AÖF SINAV giriş yerleri sorgulama: AÖF final sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır?

13.05.2022 - 19:44 | Son Güncellenme:

Lisans eğitimlerine açıktan devam eden veya ikinci ünüversiteyi açıktan okuyan adaylar şu sıralar dönem sonu sınavları için bekleyişini sürdürüyor. 21-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF final sınavları için adaylar sınava girecekleri bina ve salonları merak ediyor. Peki AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

AÖF SINAV giriş yerleri sorgulama: AÖF final sınavı giriş belgesi nasıl ve nereden alınır

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusu Açıköğretim Fakültelerinde eğitim gören adaylar tarafından merak ediliyor. 2021-2022 Bahar dönemi sonu sınavları için artık kısa bir süre kaldı. Yaz okuluna kalmadan dönemi tamamlamak isteyen adaylar Bahar dönemi sonu sınav giriş belgeleri yayımlandı mı sorusuna yanıt arıyor. Peki AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF bahar dönemi sonu sınav giriş yerleri açıklandı. 21-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan AÖF bahar dönemi sınav giriş yerleri belli oldu.

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ

AÖF 2021-2022 final sınavları 21-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL SORGULANIR?

AÖF sınav giriş belgeleri açıklandıktan sonra adaylar Anadolu Üniversitesi resmi sitesi üzerinden Öğrenci giriş sekmesine tıkladıktan sonra çıkan ekran üzerinden e-Devlet ile giriş veya Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş seçenekleri ile karşılaşacak. Adaylar sınav giriş yerlerini iki seçenekten birini seçip sonraki adıma geçecek. Anadolu Üniversitesi hesabı ile giriş ekranı üzerinden e-posta adresi veya TC kimlik numarası bilgisi ve şifre girildikten sonra sınav giriş yerleri sorgulanabilecek.

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI