Gündem AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 25-26 Mayıs AÖF bahar dönemi sınavları

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 25-26 Mayıs AÖF bahar dönemi sınavları

10.06.2019 - 17:33 | Son Güncellenme:

Açıköğretim Fakültesi binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren 2019 AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ile ilgili heyecan dorukta. 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan sınavın sonuçlarının bugün açıklanıp açıklanmayacağına ilişkin aramalar hız kazandı. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 25-26 Mayıs AÖF bahar dönemi sınavları

AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları için Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak olan açıklamayı bekleyen öğrenciler sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiriyor. Üniversite eğitimine açıktan devam eden veya ikinci üniversiteyi okuyan adaylar AÖF bahar dönemi final sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak ediyor. Peki AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları bugün açıklanır mı?

Haberin Devamı

AÖF BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF bahar dönemi final sınav sonuçları açıklandıktan sonra Anadolu Üniversitesi öürenci otomasyonu sayfası üzerinden TC kimlik numarası veya e-posta ve şifre işlemi ile sorgulama yapılabilecek.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı, 27 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.

YAZ OKULU KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Anadolu Üniversitesi Akademik Takvimine göre yaz okulu kayıtları 24 Haziran Pazartesi günü başlayıp, 28 Haziran Cuma günü bitecek. Öğrenciler yaz okulunda en fazla 5 ders seçebilecek.11 hafta sürecek eğitimin ardından 14-15 Eylül tarihlerinde final sınavları yapılacak.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde açılacak yaz okulu dersleri, ilgili birim kurulunun kararı ve Anadolu Üniversitesi Senatonun onayıyla belirlenecek. Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav ile yapılacak ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100 olacak.